Vopsea de păr in oferta Faberlic România

Vopsea de păr în oferta Faberlic România. Linia de vopsea de păr de la Faberlic în culori senzuale, bogate și voluptoase. Această vopsea de păr ne ajută să obținem nuanțele dorite. Poți alege din nuanțele intense, profunde și de lungă durată, culoarea care ți se potrivește. Vopsea de păr ce asigură colorare absolută și acoperire perfectă a părului alb. O vopsea de păr care ne complementează personalitatea. Vă recomandăm vopseaua de păr cu o rezistență, persistentă și calitate unice.

Puteți alege o vopsea de păr din gama Expert Color, Salon Care sau Krassa.

Faberlic are în magazinul online peste 600 de produse. Cosmetice de calitate realizate pe baza studiilor și cercetărilor făcute în laboratoarele de la Moscova ale acestei firme. Produsele Faberlic pot fi cumpărate din magazinul online și din România. Este necesară înscrierea Faberlic și activarea contului. După ce veți avea un cont Faberlic activat veți putea cumpăra produsele Faberlic cu reducere de 20% față de prețurile afișate în catalog.

inscriere Faberlic Romania

Vopsea de păr Expert Color

Vopsea de păr

Vopsea de păr cu tehnologia Color Lock este o culoare strălucitoare intensă pentru o lungă perioadă de timp. Vopseaua de păr din gama Expert Color conține ulei de amla și moringa, care restabilește structura părului și îi stimulează creșterea.

Cremă-vopsea rezistentă „Maxim de culoare” oferă părului o intensitate îndelungată a culorii și acoperă excelent firele albe. Datorită tehnologiei unice „Sigilare a culorii” asigura părului o culoare de lux extrarezistenta.Formulă îmbogățită cu uleiuri de îngrijire, hrănește părul, îi oferă o moliciune atrăgătoare și un luciu extraordinar.

Tehnolohia Color lock fixează culoarea pe toată lungimea firelor. Contribuie la prevenirea spălării culorii și păstrează timp îndelungat intensitatea nuanței.

Uleiul de amla pătrunde în nucleul firului, hrănește intens și îi reface structura; Nivelează suprafața părului, redă moliciunea și luciul atrăgător.

Uleiul de moringa hrănește foliculii, contribuie la creșterea părului; minimizează acțiunea negativă a mediului asupra părului.

Setul conține:

tub cu cremă-mască, 50 ml;
flacon cu lapte revelator, 50 ml;
cremă de îngrijire după vopsire „Protecție împotriva spălării”, 15 ml;
o pereche de mănuși;
instrucțiuni de utilizare.

Vopsea de păr Salon Care

Vopsea de păr

Linia Salon Care „Uleiuri Valoroase” este îmbogățită cu o combinăție unică de trei uleiuri. Ingredientele perfect selectate, completate cu arginină, umple fiecare fir cu putere și cu strălucire de lux pe toată lungimea părului.

Descoperiți vopseaua rezistentă cu aminoacizi de mătase care oferă părului luciu intens și îl face foarte moale. Formula blândă a cremei fără amoniac nu afectează cuticula și are proprietăți de îngrijire. Fluidul regenerator pe bază de oxigen de după vopsire nivelează suprafața firelor de păr și prelungește intensitatea culorii, de asemenea, hrănește adânc și regenerează firele pe toată lungimea.

Cremă-vopsea rezistentă cu aminoacizi de mătase „Vopsire de mătase”:

Nuanțe sclipitoare expresive.
Îmbogățire delicată cu nuanță.
100% vopsire a firelor albe.
Îngrijirea părului.
Formulă inovatoare fără amoniac cu aminoacizi de mătase.
Mătasea este asemănătoare după proprietăți și structură cu proteina părului. Aminoacizii de mătase pătrund cu ușurință în structura firului de păr, nivelează suprafața firelor și fac părul foarte moale și strălucitor.

Setul conține:

1 tub cu cremă-mască, 50 ml.
1 flacon-aplicator cu oxidant, 50 ml.
1 fluid regenerator după vopsire, 15 ml.
1 pereche de mănuși.
Instrucțiuni de utilizare.

Vopsea de păr Krassa

Vopsea de păr

Cu vopseaua de păr Krassa asiguri o colorare persistentă. Aceasta restaurează părul într-o singură procedură.

Senzațîi în culori permanente! Colorant de păr cremă Faberlic Krasa ”Persistent CC”*, cu ulei de amla și arginină, este singurul colorant pentru păr, care combină funcțiile de colorare și restaurare într-o singură procedură. *CC – culoare și corecție / culoare și restaurare. O paletă ideală, de nuanțe. Acoperire 100% uniformă, a părului alb. Efect de laminare până la 5 săptămâni! Ideal pentru scalpul sensibil. Potrivit pentru toate tipurile de păr și pentru orice vârstă. Pigmențîi pătrund în miezul firului de păr, astfel vă permite să obțineți o nuanță profundă, dar naturală, precum și colorarea perfectă a părului alb. Datorită argininei, parte componentă în vopseaua cremă, omogenitatea și volumul părului sunt restaurate până la structura celulară a firului de păr. Laminare de lux Uleiul de amla, învăluie firul de păr într-un film subțire, fără greutate, îl face elastic și strălucitor, de-a lungul întregii lungimi, pentru a păstra rezultatul până la 5 săptămâni.

Conținutul pachetului: Tub cu vopsea, 50 ml; Un flacon cu bază (lapte) de dezvoltare, de 50 sau 75 ml, în funcție de tonul ales; Balsam de păr (pliculeț), 15 ml; Mănuși; Manual de instrucțiuni.

Vă recomandăm vopseaua de păr cu o rezistență, persistența și calitate unice.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply