Vrei să arăți senzațional de sărbători? Alege vestimentația “Faberlic de Valentin Yudashkin”.

Dacă vrei să arăți senzațional de sărbători? Alege vestimentația “Faberlic de Valentin Yudashkin”.

Faberlic aduce în România colecția de haine și accesorii pentru femei “Faberlic de Valentin Yudashkin”. O colecție Faberlic de Valentin Yudashkin cu un rafinament deosebit. Articolele conținute de această colecție Faberlic de Valentin Yudashkin sunt: haine, accesorii și parfumuri.

Despre Valentin Yudashkin

“Valentin Yudashkin este un creator de renume mondial, unicul membru corespondent, din Rusia, al Camerei Sindicale de Haute Couture din Franța. Articolele acestui creator se deosebesc preintr-o eleganță de lux, oferindu- le hainelor, accesoriilor și parfumurilor un rafinament deosebit. ”

Haine Faberlic de Valentin Yudashkin

Tesaturi feminine, imprimeuri paradisiace, nuanțe gingașe, tricot și dantelă….Purtând haine de la un creator renumit, fiecare fată va avea o imagine irezistibilă!

In această categorie veți găsi rochii din catifea, din dantelă, din țesătură de tip plasă, rochii cu paiete, cu ștrasuri… Haine de blană, sacouri, bluze cu volane, bluze cu paiete, cu ștrasuri, etc. Rochii, pantaloni, sacouri, geci din Jacquard. Pulovere și cardigan tricotate și geci termoizolante.

Tot în categoria îmbrăcăminte Faberlic de Valentin Yudashkin găsim și rochițe pentru fetite.

Imbracaminte Faberlic de Valentin Yudashkin

Accesorii Faberlic de Valentin Yudashkin

Gandurile de designer, exprimate în accentele strălucitoare ale garderobei tale, reprezintă o soluție universală de couture, pentru ținutele tale festive sau cele de zi cu zi.

In această categorie veți găsi articole elegante pentru o apariție de vedetă. Clutch “ Glitter” cu aspect festiv și elegant. Curea elegantă pentru femei Velvet, se potrivește perfect atât cu rochiile de seară cât și cu ținutele de zi cu zi. Geantă elegantă jacquard va complete ținutele de zi cu zi, dar și pe cele festive. Geantă modernă din piele ecologică cu imitație piele de crocodile.

Veti mai găsi în această categorie de accesorii Faberlic de Valentin Yudashkin: pantofi pentru femei model strălucitor, pantofi pentru fete, pantofi din jacquard, botine pentru femei elegante.

Imbracaminte Faberlic de Valentin Yudashkin

Parfumuri Faberlic de Valentin Yudashkin

Fiecare apariție este în sine, o provocare- un ritual special, un drept de apel la rutină zilnicasi triumful unei vacanțe eterne.

Pentru bărbatul cu adevărat elegant un parfum lemnos – condimentat cu acorduri marine. Apă de parfum de Valentin Yudashkin pentru bărbați este un adevărat imn al bărbatului modern, puternic și energic, mereu în centrul atenției și în pas cu moda.

Apa de parfum Beau Monde, pentru bărbați, te cucerește cu prospețimea lime-ului, a portocalei și a ghimbirului. Condimentele nobile, cu note de cardamom, salvie și laur, întruchipează gustul subtil al chic-ului aristocratic. Nuanțele immaculate de santal, patchulisi palisandru, poziționează parfumul pe cea mai înalta treaptă a eleganței și a respectului.

Un parfum fructat – lemnos, cu ușoare note picante este apă de parfum Beau Monde pentru femei. Parfumul se deschide cu note aristocratice, elegante de Gardenia înflorită, trandafir catifelat și violete. Notele de mijloc unesc condimentele scantaietoare și unicitatea bazei prețioase,”RougeGroseille de Laire”. Notele de baza impecabile, lemnoase, de ambră, accentuează aparteneța ta la înalta societate.

Faberlic de Valentin Yudashkin

Inscriere Faberlic Romania

Pentru achiziționarea Articolelor din colecția Faberlic de Valentin Yudashkin este necesară înscrierea în magazinul online Faberlic România. Înscrierea este simplă și gratuită. Completați formularul pe acest site, apoi activați contul Faberlic. După acești pași puteți intră în cabinetul personal și puteți comandă produsele dorite.

inscriere Faberlic romania

Vrei să arăți senzațional de sărbători? Alege vestimentatia “Faberlic de Valentin Yudashkin”.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply