Catalog Faberlic Romania campania 15

Urmatorul catalog Faberlic Romania. Un catalog Faberlic ce acopera urmatorele trei saptamani. Urmatorul catalog Faberlic Romania valabil pentru campania 15 in perioada 2 octombrie – 22 octombrie. Specific catalogului Faberlic vor fi produse noi si oferte. Cataloagele Faberlic sunt publicate doar in 10 limbi straine, limba romana fiind printre acestea. Faberlic vinde produse in peste 30 de tari.
Pe acest website puteti consulta catalogul Faberlic online. Un catalog in limba romana ce poate fi rasfoit oricand de pe orice dispozitiv.

Catalog Faberlic online

Pentru consultarea catalogului Faberlic in limba romana dati click pe imagine pentru marire. Pentru a da pagina catalogului Faberlic in limba romana apasati sagetile laterale. Rasfoind catalogul pagina cu pagina va puteti alege produsele peferate si puteti nota codurile produselor pentru a le adauga in comanda Faberlic.

 

Moda in campania 15

In acest urmator catalog Faberlic cu nr 15 Faberlic prezinta o noua colaborare in domeniul modei. Renumitul stilist Alexandr Rgov, care sustine ca: ” Moda este accesibila tuturor!”, colaboreaza cu Faberlic. Tinutele de fiecare zi, cele pentru ocazii speciale, dar si cele originale te fac sa apreciezi rodul maiestriei acestui “fashion guru”si sa arati impecabil in orice situatie.

“Ghidul stilurilor vestimentare”

In acest catalog Faberlic veti gasi si cartea “Ghidul stilurilor vestimentare” de Alexandr Rogov. Cartea este o creatie a designerului, in colaborare cu Faberlic. In aceasta carte veti gasi sfaturi practice in alegerea stilului, reguli ce urmeaza a fi respectate, atunci cand incerci sa iti creezi propriul stil. Veti gasi si recomandari pactice in alegerea tinutelor in functie de tipul siluetei. Imaginile cartii contin haine din colectia “Faberlic by Alexandr Rogov”. pentru toate iubitoarele de moda aceasta carte este necesara.

Noutati campania 15

In materie de cosmetice Faberlic aduce in noul catalog produse de calitate. Un produs nou pe care il gasiti la pagina 64 este gelul pentru sprancene. Pagina 67 corectorul pentru fata la un pre special. La pagina 69 un produs nou Faberlic, inca o apa de parfum. Pensule pentru machiaj, o noutate ce o gasiti la pagina 71 a noului catalog Faberlic. Pensule de calitate de care aveti nevoie pentru un machiaj reusit.
Pensulele din fibre sintetice sunt moi si placute la atingere, nu se deformeaza si se potrivesc chiar si tenului sensibil. Pentru un machiaj de calitate puteti cumpara opt pensule cu reducere de 20% fata de pretul afisat in catalog daca aveti un cont Faberlic activat. Pensulele pentru machiaj au diferite forme si dimensiuni si le puteti achizitiona cu reducere de 20%din contul Dvs. activat in site-ul oficial Faberlic.

inscriere Faberlic Romania

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply