15 minute și ești pregătită! Noua serie de îngrijire express Beauty Lab de la Faberlic

15 minute și ești pregătită! Linia de îngrijire express Beauty Lab de la Faberlic.

Produse Beauty Lab disponibile acum și în România. O nouă linie de îngrijire express de la Faberlic, Beauty Lab. Produse cosmetice realizate în laboratoarele Faberlic de la Moscova. Noua colecție de cosmetice Faberlic Beauty Lab include creme de zi, produse pentru gene și pleoape, balsamuri, măști pentru față, etc. Aceste cosmetice Faberlic sunt pe bază de oxigen. În acest domeniu Faberlic a câștigat zeci de premii. Dacă va înscrieți și vă activați contul Faberlic puteți cumpără online orice produs Faberlic.
Poți cumpără produse Faberlic în România doar în magazinul online sau de la consultanți. Clienții cu cont activat beneficiază de reducere de 20%. Dacă cumpărați de la consultanți produsele vor fi la prețul afișat în catalogul Faberlic.

inscriere Faberlic Romania

Linia de îngrijire express Beauty Lab de la Faberlic

Trebuie să arăți perfect, dar nu ai la dispoziție decât 15 minute? Linia de îngrijire express Beauty Lab. Inovații pentru transformări instant. Acum lipsa de timp nu mai este o prblemă! Îți vin în ajutor produsele inovative create în Laboratorul Faberlic – seria Beauty Lab îți oferă instant o piele ideală. 15 minute și ești pregatita.

Mască-patch restauratoare pentru pielea de pe pleoape

Extractul de Ginko Bilboa este un antioxidant puternic, care previne apariția cercurilor întunecate și îmbunătățește microcirculatia.
Masca-patch restauratoare pentru pielea de pe pleoape întinde rapid pielea de pe pleoape și o întărește, îi oferă tonus, nivelează ridurile mici, reduce cercurile întunecate și umflăturile.
Conține extract de ginko biloba care are proprietăți antioxidante puternice, îmbunătățește microcirculația și are acțiune antiinflamatoare.

Beauty Lab – Crema de față Blur

Tehnologia „Microphantom”elimină vizual imperfecțiunile și crează iluzia de de piele absolut neteda.
Crema de față Blur oferă instant pielii un aspect neted și mat, nivelează nuanță, maschează ridurile, porii și alte imperfecțiuni. Ideal pentru crearea unui machiaj natural. Nu astupă porii. Conține complexul pe bază de oxigen Novaftem O2.

Mască express de tip gel pentru față “Lifting și strălucire”

Masca experss de tip gel pentru față “Lifting și strălucire” întinde intensiv pielea, scade vizibilitatea ridurilor, hidratează adânc și oferă feței un luciu sănătos. Ideal pentru îngrijirea pielii palide și obosite.
Bază brevetată: include 2 straturi: hidrogelic (partea de jos) și bio celulozic (partea de sus). Masca are un efect de bombă “de apă”, întrucât poate hidrata instant chiar și cea mai dezhidratată piele.

Ser de față cu acțiune intensivă

Serul conține componentul activ Gatuline Expression. Mecanismul acțiunii sale este asemeni efectului toxinei botulinice: relaxează mușchii fetei, iar suprafață pielii se uniformizeazasi ridurile se netezesc. Acțiunea serului începe instant și se termină după 24 de ore.
Serul de față cu acțiune intensivă – produs realizat în colaborare cu tehnologi francezi.
Serul acționează că un miorelaxant puternic, rapid și de la prima utilizare înlătură cearcănele de sub ochi, nivelează ridurile mimice și întinde conturul feței.
Conține complexul activ Gatuline Expression pe bază de extract de acmella și Cristalhyal pe bază de acid hialuronic.

Balsam-filler de buze cu efect 3D

Balsamul filler de buze cu efect 3D crește vizual volumul și oferă buzelor un luciu glossy, creează un efect de buze umede, menține conturul precis.

Mască express de față pe bază de oxigen “Matare și curățare”

Masca „Matifiere și curățare” conține doi componenți activi: Complexul cu oxigen O2, datorită căruia pielea se îmbogățește cu oxigen, și cărbunele activ, cunoscut drept un componentcare scoate toxinele și absoarbe excesul de sebum.
Masca express de față pe bază de oxigen “Matifiere și curățare” din țesut absoarbe activ surplusul de grăsime cutanată, dezintegrează toxinele, lăsând pielea moale și proaspătă. Conține cărbune de lemn și ser concentrat.
Ideală pentru îngrijirea pielii predispusă la îngrășare. Elimină luciul de grăsime. Asigură netezime și prospețime. Formula inovatoare Bubble O2 îmbogățește pilea cu oxigen.

Toate aceste produse Faberlic Beauty Lab pot fi găsite în cabinetul personal.
15 minute și ești pregătită! Linia de îngrijire express Beauty Lab de la Faberlic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply