Faberlic Romania produse Prolixir

Faberlic Romania produse Prolixir disponibile in Romania. In catalogul Faberlic veti gasi gama de produse Prolixir. Produsele din gama Prolixir sunt pe baza de acid hialuronic. Cu un complex inovativ cu peptide „Prolixir S20” sporeste nivelul de umiditate din piele si previne deshidratarea.

Ingredientele din produsele Prolixir protejeaza impotriva actiunii razelor UV, incetineste procesul de imbatranire si reduce considerabil ridurile. Acidul hialuronic este o polizaharida naturala ce mentine umiditatea si face pielea mai neteda.

 

Faberlic Romania Produse Prolixir

 

  • Crema intensiv hidratanta de zi previne pierderea elasticitatii pielii. Protejeaza pielea de deshidratare prelungindu-i tineretea.
  • Crema Prolixir pentru pleoape netezeste ridurile fine de expresie si pe cele de imbatranire din jurul ochilor.
  • Crema de noapte reduce semnele de oboseala si cele ale stresului acumulat pe parcursul zilei. Aceasta crema de noapte din gama de produse Prolixir activeaza procesul de regenerare a celulelor pielii.
  • Masca –patch cu tripla actiune pentru fata patrunde adanc in piele, o hraneste si o hidrateaza. Masca –patch cu acid hialuronic protejeaza pielea de uscaciune si sporeste elasticitatea si potentialul vital al pielii.
  • Serul „Protectia tineretii pielii” ajuta in lupta cu imbatranirea la nivelul ADN-ului. Serul hidrateaza si netezeste pielea. Stimuleaza procesul ntural de regenerare al pielii.
  • Gelul masca cu dubla actiune contine complexul de aminoacizi „Prodew 400” care previne pierderea umiditatii. Hidrateaza si imbunatateste elasticitatea pielii. Acidul hialuronic din componenta sa mentine apa si face pielea mai neteda.
  • Apa micelara da o senzatie de prospetime si curatenie fara a lasa urma lipicioasa. Indeparteaza delicat machiajul si absoarbe impuritatile si sebumul. Apa micelara Prolixir ingrijeste pielea fetei.

inscriere Faberlic Romania

Video Produse Prolixir

 

Mai jos puteti vizualiza produsele Prolixir in format video. Puteti pune stop la produsul favorit sau putet derula inainte –inapoi. Pentru detalii mai multe despre aceste produse Prolixir vizualizati catalogul Faberlic pe acest site.

 

 

Inscriere Faberlic Romania

 

Pentru achizitionarea acestor produse Prolixir, dar si alte produse Faberlic de calitate foarte buna este necesar un cont Faberlic. Dupa inscrierea Faberlic si activarea contului Faberlic Romania toti clientii beneficiaza de discount incepand de la 20%. Faberlic mai ofera clientilor sai si bonusuri si cadouri.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply