Produse pentru păr – Linia Salon Care

Produse pentru păr de la Faberlic. Seria Salon Care de produse pentru păr de la Faberlic. Aceste produse pentru păr sunt îmbogățite cu o combinație unică de trei uleiuri. Ingredientele perfect selecționate, completate cu arginină, umple fiecare fir de păr cu putere și strălucire de lux pe întraga lungime. Produse pentru păr Salon Care „Uleiuri Valoroase”. Un complex din cinci soluții eficiente, creat pentru o nutriție profundă a părului de orice tip. În seria Salon Care gășiți produse pentru păr ca: vopsea de păr, șampon, masca pentru păr, împachetare cu efect termic, balsam pentru păr, ser pentru păr. Puteți achiziționa aceste produse pentru păr din magazinul online Faberlic după înscriere și activarea contului Faberlic. Pe lângă aceste produse din seria Salon Care veți găși o gama largă de produse Faberlic care vă vor încânta cu siguranță.

La achiziționarea acestor produse pentru păr, dar și altor produse Faberlic veți obține un cash back (bani înapoi). La o prima comandă de minim 80 de lei aveți cash back de 15%, la a două comandă 20%, iar după șase comenzi consecutive obțineți cash back de 26%. Pentru a putea face comenzi în magazinul online Faberlic este necesar să va înregistrați și să activați contul Faberlic.

 

Produse pentru păr linia Salon Care

inscriere Faberlic Romania

Cremă-vopsea rezistentă cu aminoacizi de mătase „Vopsire de mătase”:

produse pentru păr

Descoperiți vopseaua rezistentă cu aminoacizi de mătase care oferă părului luciu intens și îl face foarte moale. Formula blândă a cremei fără amoniac nu afectează cuticula și are proprietăți de îngrijire. Fluidul regenerator pe bază de oxigen de după vopsire nivelează suprafața firelor de păr și prelungește intensitatea culorii, de asemenea, hrănește adânc și regenerează firele pe toată lungimea.

Nuanțe sclipitoare expresive.

Îmbogățire delicată cu nuanță.

100% vopsire a firelor albe.

Îngrijirea părului.

Formulă inovatoare fără amoniac cu aminoacizi de mătase.

Mătasea este asemănătoare după proprietăți și structură cu proteina părului. Aminoacizii de mătase pătrund cu ușurință în structura firului de păr, nivelează suprafața firelor și fac părul foarte moale și strălucitor.

 

Șampon regenerator pentru păr deteriorat

 

Linia Salon Care “Cheratină inteligentă” a fost creată pentru regenerarea chiar și a celui mai deteriorat păr. Soluțiile cu o formulă inteligentă renovează și întăresc structura firelor, fac părul mai rezistent și mai elastic.

Șamponul regenerator Salon Care “Cheratină inteligentă” pentru păr deteriorat curăță delicat și renovează activ părul.

Cheratina recunoaște secțiunile slăbite ale firului de păr și îl regenerează.

Face părul mai dens și mai elastic.

Scade ruperea firelor.

Oferă părului strălucire și putere.

Pregătește pentru etapele ulterioare de îngrijire.

Nu conține sulfați.

produse pentru păr

Șamponul hrănitor Salon Care “Uleiuri Esențiale” pentru toate tipurile de păr

 

Descoperiți linia Salon Care “Uleiuri Esențiale”,îmbogățită cu o combinație unică, de trei uleiuri naturale. Completat cu arginină, acesta dă părului, putere și strălucire de lux, pe întreaga lungime. Un complex de cinci mijloace eficiente este creat pentru o nutriție profundă a părului, de orice tip.

Curăță delicat și hrănește părul în profunzime.

Îl îngrijește intens și îl face mai elastic.

Oferă o delicatețe luxoasă și mătăsoasă, fără greutate.

Dă strălucire părului.

Întărește fiecare fir de păr.

Pregătește părul pentru etapele ulterioare de îngrijire.

Nu conține sulfați. Potrivit pentru toate tipurile de păr.

Șamponul Salon Care “Uleiuri Esențiale” este indispensabil după procedurile de îndreptare, laminare sau vopsire – rezultatul va rezistamai mult timp.

Uleiul de argan are un puternic efect nutritiv și regenerant, restabilește vitalitatea părului, luptă eficient cu firele divizate, protejează de influențele externe.

Uleiul de avocado hrănește firul de păr, de la rădăcină, contribuind la restaurarea structurii sale.

Uleiul abisinian netezește suprafața firului de păr și îi asigură strălucirea.

Arginina este un aminoacid unic care pătrunde în structura părului și acționează de la prima aplicare, fixându-se pe zonele deteriorate ale părului, restaurând protecția naturală a părului, saturându-le cu substanțele nutritive necesare.

 

Împachetare cu efect termic pentru păr deteriorat

 

Linia Salon Care “Cheratină inteligentă” a fost creată pentru regenerarea adâncă chiar și a părului puternic deteriorat. Soluțiile cu formulă inteligentă renovează activ și întăresc structura părului, făcândul mai rezistent și elastic.

Împachetarea cu efect termic Salon Care “Cheratină inteligentă” – soluție cu formulă termoactivă. Restabilește nivelul natural de cheratină în structura părului. Îmbunătățește aspectul părului, îi oferă forță și luciu.

 

Masca nutritivă pentru toate tipurile de păr “uleiuri valoroase” Salon Care :

produse pentru păr

Descoperă linia “uleiuri valoroase” Salon Care, o combinație de trei uleiuri naturale. Completată cu arginină, ei dau putere părului și strălucire de la rădăcina până la vârfuri. Complexul, format din cinci substanțe eficiente, ajută la revitalizarea oricărui tip de păr.

reîmprospătează părul și îl revitalizează

acționează asupra structurii părului regenerând firele despicate.

redă părului elasticiaitea și finețea, protejând astfel de efectele negative din mediul înconjurator.

 

Balsam nutritiv pentru toate tipurile de păr SALONCARE

 

Descoperă linia “uleiuri valoroase” Salon Care, o combinație de trei uleiuri naturale. Completată cu arginină, ei dau putere părului și strălucire de la rădăcina până la vârfuri . Complexul, format din cinci substanțe eficiente, ajută la revitalizarea oricărui tip de păr.

Balsamul nutritiv Salon Care:

întărește firul părului și îi oferă strălucire

îi restabilește elasticitatea prin ausbsrante nutritive

readuce finețea și radierea părului deteriorat

face părul să fie mai ușor de aranjat

 

Filler cu efect de regenerare pentru păr deteriorat

produse pentru păr

Linia Salon Care “Cheratină inteligentă” a fost creată pentru regenerarea chiar și a celui mai deteriorat păr. Soluțiile cu o formulă inteligentă renovează și întăresc structura firelor, fac părul mai rezistent și mai elastic.

Filler-ul cu efect regenerator Salon Care “Cheratină inteligentă” – soluție-SOS care întărește structura părului deteriorat.

Cheratina recunoaște secțiunile slăbite ale firului de păr și îl regenerează.

Diminuează ruperea firelor, asigură o îmbunătățire vizibilă a calitățîi părului, crește densitatea.

Readuce luciul de lux și catifelarea.

Reanimează vârfurile despicate.

 

Ser nutritiv pentru toate tipurile de păr SALONCARE

 

Descoperiți linia Salon Care “Uleiuri Esențiale”,îmbogățită cu o combinație unică de trei uleiuri naturale. Suplimentate cu arginină, ele oferă părului putere și strălucire de lux, de-a lungul întregii lungimi. Un complex de cinci mijloace eficiente, creat pentru hrănirea profundă a părului de orice tip.

Câteva picături ser Salon Care “Uleiuri Esențiale”, vor da părului o strălucire de lux și o forță impresionantă. Hrănește în profunzime și restaurează structura firului de păr, reface firele despicate. Netezește părul, îl face mai moale, mai elastic și mai strălucitor.

 

Mască-supliment de cheatină pentru păr deteriorat

 

Linia Salon Care “Cheratină inteligentă” a fost creată pentru o regenerare adâncă chiar și a părul foarte deteriorat. Soluțiile cu o formulă inteligentă refac activ și întăresc structura părului, făcându-l mai rezistent și elastic.

Masca-supliment de cheratină Salon Care “Cheratină inteligentă” – asigură o regenerare a părului deteriorat, îi întărește structura, completând segmentele “afectate”.

Cheratina recunoaște zonele slăbite ale părului, asigură regenerarea și întărirea structurii.

Îngroașă tulpină părului.

Diminuează ruperea.

Revigorează părul, le readuce netezimea ideală și luciul.

Asigură protecția termală.

Balsam regenerator pentru păr deteriorat

Linia Salon Care “Cheratină inteligentă” a fost creată pentru regenerarea chiar și a celui mai deteriorat păr. Soluțiile cu o formulă inteligentă renovează și întăresc structura firelor, fac părul mai rezistent și mai elastic.

Balsamul regenerator Salon Care “Cheratină inteligentă” redă rezistență, elasticitate și luciu părului deteriorat.

Cheratina recunoaște secțiunile slăbite ale firului de păr și îl regenerează.

Revigorează șuvițele, le oferă energie și luciu, face părul foarte moale și ascultător.

Oferă o aranjare facilă a părului.

Dacă vrei un păr sănătos de la rădăcina până la vârfuri alege aceste produse pentru păr din seria Salon Care de la Faberlic.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply