Faberlic România – linia de produse La Creme

Faberlic România linia de produse La Creme acum și în România. Produse ideale pentru îngrijirea zilnică Linia de produse La Creme de la Faberlic. Cu extracte naturale linia de produse La Creme are o combinație de textură cremoasă și hidratantă. Linia de produse La Creme vă oferă o piele moale și catifelată. Vă oferă o dispoziție excelentă pentru toată ziua!

Gama de produse la Creme include șampoane, balsamuri pentru păr, geluri de duș, deodorante. Aceste produse La Creme de la Faberlic sunt de calitate superioară. Oferta Faberlic este unică pe piața din România. În magazinul online Faberlic gășiți peste 6000 de produse. Toate acestea pot fi cumpărate cu reducere inclusiv aceste produse La Creme. Toate produsele Faberlic pot fi achiziționate cu reducere de 20%. Beneficiați de discount după înscriere și activare cont Faberlic.

Produse La Creme – Șampon și balsam

Șampon și balsam hidratant „Atingere Fină”

produse La creme

Cu lapte de cocos și proteine lactice. Cocosul este un produs renumit pentru proprietățile sale de hidratare. El oferă părului strălucire și energie.

Șamponul hidratant Atingere fină face părul moale și seducător, cu o strălucire atrăgătoare, un păr sănătos de la rădăcina până la vârfuri.

Pentru rezultate maxime folosiți șamponul împreună cu balsamul hidratant „Atingere fină” cu lape de cocos și proteine lactice.

Șampon și balsam nutritiv „Emoliență de lux”

Cu lapte de migdale și proteine lactice. Migdalele sunt o sursă bogată de substanțe nutritive(vitaminele E și B, minerale, proteine), ce sporesc elasticitatea și tonusul părului.

Pentru rezultate maxime folosiți șamponul împreună cu balsamul nutritiv Emoliență de lux cu lapte de migdale și proteine lactice.

Șampon și balsam răcoritor „Îngrijire delicată”

Cu mentă și proteine lactice. Menta are acțiune antiseptică și calmantă, revigorează și tonifică perfect, oferind o senzație de prospețime.

Pentru rezultate maxime folosiți șamponul împreună cu balsamul pentru par „Îngrijire delicată”.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply