Faberlic România – Produse împotriva căderii părului

Linia Expert de la Faberlic cuprinde mai multe produse împotriva căderii părului. Aceste produse împotriva căderii părului pot fi cumpărate și din România. Linia de produse împotriva căderii părului include: șampon delicat, gel balsam fortifiant, mască cu efect de încălzire, concentrat contra căderii părului. Toate aceste produse împotriva căderii părului pot fi utilizate cu șamponul anti-mătreață tot din seria Expert de la Faberlic. Produsele din seria Expert Pharma sunt produse cosmetice pe bază de componente naturale. Codurile acestor produse împotriva căderii părului sunt: 8348, 1680, 8349, 8350. Produse Faberlic ce pot fi cumpărate din magazinul online după ce vă activați contul.

20% reducere pentru toate produsele Faberlic dacă faceți comenzi din magazinul online de minim 80 de lei. După înscriere Faberlic urmată de activarea contului aveți acces la aceste produse împotriva căderii părului și la toate produsele Faberlic.

Produse împotriva căderii părului

produse împotriva căderii părului

Șampon delicat împotriva căderii părului

produse împotriva căderii părului

Șamponul delicat împotriva căderii părului conține agenți de degresare. Conține complexul recunoscut Procapil care: reduce intensitatea

căderii părului, stimulează metabolismul celular și îmbunătățește microcirculația, protejează și restaurează structura foliculilor piloși.

 

Acest șampon împotriva căderii părului îmbunătățește aspectul părului, făcându-l mai strălucitor și mai sănătos. Este recomandat atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Gel balsam fortifiant împotriva căderii părului

Conține un complex unic de Procapil, care încetinește procesul de cădere și stimulează creșterea părului. Compoziția tratamentului

produse împotriva căderii părului

include, de asemenea, Biolina, pentru a menține microflora naturală a scalpului.

Luptă cu succes împotriva căderii părului, la bărbați și femei. Este recomandat pentru păr slab, subțire sau predispus la subțiere.

Mască cu efect de încălzire împotriva căderii părului

Îmbunătățește aspectul, ceea ce face părul vibrant și strălucitor. Are efect protector și de reastaurare asupra structurii foliculului pilos. Sporește microcirculația și stimulează acțiunea componenților activi.

Concentrat împotriva căderii părului

produse împotriva căderii părului

Revitalizează firele de păr, mențînând, în același timp, un scalp sănătos. Stimulează microcirculația sângelui și îmbunătățește nutriția rădăcinilor.

Conține complexul unic Procapil care: Încetinește căderea părului, stimulează metabolismul celulelor foliculare ale părului, are efect de protecție și de restaurare asupra firului de păr.

Concentratul împotriva căderii părului în ambalaj 6 fiole.

 

inscriere Faberlic Romania

Înscrie-te în echipa Faberlic, activează contul și beneficiezi de reducere de 20% la aceste produse împotriva căderii părului, dar și la toate produsele Faberlic pentru comenzi de minim 80 de lei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply