Produse Faberlic Expert

Ser pentru față „Corectorul ridurilor adânci”

produse Faberlic Expert

Ridurile profunde pot fi eliminate acum, cu ajutorul serului pentru față pe bază de acid hialuronic.

Proprietățile serului pentru față sunt: umple și netezește ridurile adânci, hidratează profund pielea, restaurează tonusul și elasticitatea pielii, îmbunătățește structura tenului.

Concentrat pentru față „Stop ridurilor”

Odată cu trecerea anilor, ridurile devin tot mai accentuate și mai vizibile. Toate emoțiile noastre sunt reflectate pe piele. Concentratul pentru față „Stop ridurilor” este o alternativă inovatoare la injecțiile de frumusețe.

Proprietățile acestui concentrat sunt: blocarea instantanee a contracției musculare, oprește formarea ridurilor faciale, face pielea mai fină.

Produse Faberlic Expert – Măști alginate

Măștile alginate sunt create pe bază de alge brune și conțin acid alginic. Datorită compoziției unice măștile alginate hidratează, hrănesc pielea și ajută la procesele metabolice. Au efect anti-inflamator și antibacterian, întăresc și redau pielii fermitate, micșorează porii și cresc nivelul de oxigenare a pielii.

Hidratează – efect regenerant și antioxidant.

Anti-îmbătrânire – sporește procesul de producere a colagenului, hrănește, hidratează și regenerează pielea, prelungește durata de viață a celulelor.

Tonifiaza – are acțiune de regenerare și antiinflamatorie. Calmează pielea iritată.

Masca pentru curățare intensă

Curată în profunzime, stimulează regenerarea celulelor, îmbunătățește circulația sângelui și elasticitatea pielii. Sărurile minerale și oligoelementele incluse în argilă verde, tonifică pielea și previne apariția ridurilor.

Ingrediente active:

Argilă verde previne îmbătrânirea și slăbirea pielii, furnizează celulelor pielii cu hrană și oxigenul necesar.

Extractul de plancton marin, hidratează și vitaminizează pielea. Previne efectul negativ al radicalilor liberi, face pielea catifelată, netedă și proaspătă.

Extract de licorice – albește pielea, are efect anti-inflamator și calmant. Reduce iritarea pielii, stimulează formarea colagenului și previne apariția ridurilor.

Peeling –mousse cu efect de curățare

Spuma fină și cremoasă curătă delicat pielea. Înlătura celulele moarte de pe suprafață pielii, făcând-o gingașă și catifelată. Împrospătează și uniformizează culoarea pielii. Poate fi folosit în orice anotimp. Categorie de vârstă 25+.

Gel Rolling pentru curățarea porilor

Rolling-gel curată porii pielii și murdăria, potrivit chiar și pentru pielea sensibilă. Ajută la reînnoirea celulelor pielii și oprește formarea de comedoane. Categorie de vârstă 30+.

Gomaj cu efect de curățare cu uleiuri eterice

Masca moale, pe baza de ceară naturală și argilă albă, combină instant două proceduri: Curățarea mecanică a suprafeței și masajul ușor. Nu conține particule abrazive, înlătura delicat celulele cornoase ale pielii, netezindu-i suprafața. Hrănește și hidratează pielea, îmbunătățește culoarea pielii.

Pentru piele fină, uscată și sensibilă. Categorie de vârstă 20+.

Produse Faberlic Expert – modelarea siluetei

Crema modelatoare pentru bust

La o utilizare regulată, îmbunătățește forma naturală și frumusețea sânilor. Contribuie la remodelare, ridică și „umple sânii. Crește volumul și mărimea vizuală a sânilor. Hrănește pielea și o face mai elastică. Complexul Adipofill’în stimulează umplerea celulelor și mărește volumul țesutului adipos, imitând rezultatul acțiunii de lipofilling. Nu prezintă activitate hormonală.

Plasture de slăbit pentru zona abdominală

produse Faberlic Expert

Datorită extractelor de plante din compoziție ajută la accelerarea circulației, eliminarea toxinelor și arderii grăsimilor. Îmbunătățește elasticitatea pielii. Nu este periculos. Este eficient și comod la aplicare. Conceput pentru a se potrivi cu caracteristicile anatomice ale corpului uman.

Rezultat: piele mai fermă și întinsă, circumferința taliei este redusă.

Crema modelatoare anticelulitică

Pornește procesul de divizare a țesutului adipos. Ajută la reducerea efectului de piele de portocală. Activează procesele metabolice din grăsimea subcutanată. Ajută la eliminarea excesului de lichid și reduce edemul.

Complexul îmbogățit cu oxigen Novaftem O2mareste conținutul de oxigen și îmbunătățește efectul ingredientelor active. Phyto-complex cu extractul de iederă, castan și Centella asiatică stimulează eliminarea excesului de lichid, reduce edemul, redă pielii un aspect neted, ferm și tonifiant. Cafeină îmbunătățește metabolismul celuleor și accelerează arderea excesului de grăsimi.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply