Produse Faberlic Expert

Crema cu efect de albire instant SPF 15

Conține pigmenți speciali, micromizati, care albesc și matifiază pielea pentru întreaga zi, oferă o nuanță naturală. Crema asigura o protecție împotriva razelor UV, SPF 15. Vitamina C are proprietăți de albire și de prevenire apariției petelor pigmentare, este un puternic antioxidant. D-panthenol regenerează și hidratează pielea.

Crema pentru diminuarea porilor

Reglează secreția glandelor sebacee. Controlează procesul de keratinizare a pielii, în jurul porilor, înmoaie și netezește suprafața aspră. Treptat „strânge” porii, reducându-le diametrul. Categorie de vârstă 30+.

Crema pentru față și gât “Plastică circulară”

produse Faberlic Expert

Crema de față “Plastic circular” luptă nu numai cu consecințele schimbărilor legate de vârstă, ci și cu cauzele apariției acestora, acționând direct în mecanismele moleculare cheie. Întinde, modelează și consolidează conturul fetei. Împiedică lăsarea pielii obrajilor și bărbiei, împiedică deformarea ovalului feței. Restabilește elasticitatea, densitatea și tonusul pielii.

Anticearcăn invizibil

În jurul ochilor apar primele semne de îmbătrânire și oboseală a pielii: riduri, umflături, cercurile întunecate, roșeața… Aceste probleme pot fi rezolvate cu ajutorul anticearcănului invizibil pentru pleoape.

Efectul rapid: pielea netedă și privirea strălucitoare! Va ajută să ascundeți instantaneu imperfecțiunile în mod natural.

Proprietăți: Umple și netezește instantaneu ridurile mici de sub ochi și uniformizează suprafață pielii. Protejează de la pierderea umidității pielii delicate a pleoapelor o matifiază și catifeleaza. Poate fi folosit ca și bază de machiaj datorită texturii ușoare și fine. Se poate folosi în orice anotimp. Categorie de vârstă 20+.

Tri Roll contra cercurilor întunecate din jurul ochilor și a pungilor de sub ochi

Capul pentru masaj cu trei role masează delicat pielea fină a pleoapelor stimulând circulația și drenajul limfatic. Răcește instantaneu, tonifiază și învie pielea din jurul ochilor. Cu condiția folosirii zilnice poate să elimine umflăturile pleopelor, să micșoreze cercurile întunecate de sub ochi. Reduce oboseală ochilor dacă lucrați la calculator. Înmoaie, hidratează și revigorează pielea pleoapelor.

Studii clinice

Rezultatele folosirii produsului după 8 săptămâni de aplicare: Intensificarea cercurilor întunecate se reduce cu 35%. Umflăturile de sub ochi se diminuează cu 31%. Pielea fină din jurul ochilor devine mai fermă cu 41%.

Rezultatele prezentate de laboratoarele Pentapharm (Elveția) și Nikko Chemicals (Japonia).

Ser care stimulează creșterea sprâncenelor

Formulă inovativă cu molecule din germeni de grâu. Îmbunătățește intensitatea și culoarea sprâncenelor. Textura gelului crează un strat invizibil pe sprâncene care nu interferează aplicarea ulterioară a produselor de cosmetică decorativă. Datorită conținutului ridicat de aminoacizi moleculele germenilor de grâu întăresc, regenerează și stimulează creșterea părului. Componentul activ Oligogeline pe baza algelor marine roșii asigură o hidratare intensă, creșterea și refacerea structurii de păr.

produse Faberlic Expert

Rezultat: prin aplicarea regulată a gelului sprâncenele devin dese și mătăsoase.

Ser activ care stimulează creșterea genelor

Serul are o compoziție inovativă, datorită căreia asigura o creștere intensivă și rezistență a genelor. Hidratează și hrănește intensiv genele. Nu usucă genele și nu formează cocoloașe. Activatorul de creștere a genelor Kerastim stimulează creșterea genelor, ajută la îngroșarea lor și mărirea volumului, previne căderea genelor. Uleiul de ricin hrănește și crește rezistența lor. Pantenol îmbunătățește aspectul exterior al genelor, le îngrijește, asigură hidratare îndelungată.

Ser activ pentru față cu colagen

Ajută la restabilirea colagenului pielii, oferind un efect de întinerire pronunțat. Formează un strat de protecție pe suprafața pielii, mențînând nivelul de umiditate și elasticitate. Netezește ridurile. Întărește și strânge pielea, încetinind procesul de îmbătrânire. Protejează pielea de factorii de mediu negativi. Categorie de vârstă 35+.

Concentrat pentru albirea petelor pigmentare

Una dintre problemele legate de vârstă sunt petele pigmentare. Acumularea excesivă de pigment de melanină în piele duce la formarea acestor pete.

Proprietățile concentratului pentru albirea petelor pigmentare sunt: luminează petele pigmentare cauzate de expunerea la raze UV, moificari hormonale și procesul de îmbătrânire. Împiedică apariția de noi pete de pigment. Controlează sinteza melaninei în piele.

Cercetări clinice: rezultatele studiilor au arătat că sinteza melaninei este redusă cu 40-50%, comparativ cu proba martor netratată.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply