Produse Faberlic Expert

O linie de produse Faberlic Expert de întreținere. Linia Expert: produse Faberlic Expert de îngrijire, întreținere și de întinerire. În acest articol este prezentată linia de produse Faberlic Expert. Aceste produse Faberlic Expert pot fi cumpărate și din România. După activarea contului în magazinul online puteți cumpără aceste produse Faberlic Expert cu reducere de 20%. Gama de produse Expert oferă transformare rapidă fără chirurgie plastică și proceduri din salon. Un salon de frumusețe la ține acasă. În această gama de produse Faberlic Expert descoperim: creme cu efect de albire, fiole „Lifting și regenerare”, fiole „Regenerarea și activarea celulelor”, ser activ pentru creșterea genelor, măști pentru față….. Produse Faberlic Expert inovatoare ce vor rezolva problemele fără chirurgie plastică.

Principiul seriei Expert este de a rezolva problemele rapid, eficient, sigur și fiabil, fără complicații, fără efecte secundare și fără a recurge la metode radicale. Seria Expert este un program alternativ pentru regenerarea pielii. Toate aceste produse Faberlic Expert pot fi cumpărate din magazinul online după înscriere și activare cont Faberlic.

 

Produse Faberlic Expert

Odată cu vârstă începem să ne confruntăm cu diferite probleme ale pielii: apar riduri, pielea își pierde elasticitatea, obrajii se lasă….

Seria Expert este un program de îngrijire a pielii pe etape. Este garanția frumuseții și tinereții Dvs., indiferent de vârstă. Aceste produse Faberlic din linia Exepert sunt o alternativă perfectă la procedurile din saloanele de înfrumusețare, care elimină toate imperfecțiunile, crează o piele luminoasă și un corp perfect. Produsele inovative soluționează problema fără ajutorul chirurgiei plastice și fără procedurile din saloanele de înfrumusețare.

Programul de omogenizare 1 „Restabilirea și activarea celulelor”

Conține 6 fiole concepute pentru regenerarea intensivă a celulelor pielii.

Acidul hialuronic formează pe suprafață pielii o peliculă de reținere a apei, asigurând o hidratare îndelungată. Vitamina B3 stimulează sinteza colagenului, îmbunătățește circulația sângelui, foritfică pereții vaselor sangvine și funcția de prtectie a pielii. Panthenol-ul are acțiune de netezire, de vindecare și hidratare. Complexul de oxigen Aquaftem O2 stimulează imbogatirea celulelor cu oxigen, pătrunzând în țesuturile adanci ale pielii, restabilindu-i și întărindu-i funcția sa de protecție. Complexul activ Cube 3 pe bază de acid hialuronic, cu o masă moleculară diferită, asigură o acțiune de netezire și grăbește pătrunderea ingredientelor active în piele. Arginină asigura hidratare și menține funcțiile de barieră ale pielii, restabilește porțiunile de piele deteriorată. Alantonina are acțiune regenerantă și antioxidantă.

Rezultat: pielea e mai elastică și mai netedă. Pielea e cu 24.8%mai hidratată, conform rezultatelor cecetărilor clinice prezentate de compania S.A Principium, Elveția.

produse Faberlic Expert

Programul de omogenizare 2 „Hidratare și revitalizare”

Conține 6 fiole care sunt prevăzute pentru refacerea balanței de umiditatea pielii.

Complexul îmbogățit cu oxigen Aquaftem O2 stimulează oxigenarea celulară pătrunzând în straturile adânci ale pielii, reface și intărește funcția de protecție. Complexul activ Prodew 400 reprezintă un aditiv hidratant foarte eficient creat pe bază de componente ale factorului hidratant natural(NMF). Are proprietăți hidratante excepționale. Complexul hidratant Aquaxil reglează balanța de umuditate și reduce pierderea ei, asigură regenerarea pielii. Extractul de Rhododendron Adams are un efect stimulator, anti-inflamator și întăritor.

Rezultat: piele hidratată și tenul cu aspect sănătos. Piele devine mai netedă cu 30%, sinteză de acid hialuronic- cu 31%. Rezultatele cercetărilor clinice sunt prezentate de compania Seppic SA, Franța.

 

Programul de omogenizare 3 „Lifting și regenerare”

Conține 6 fiole concepute pentru întinderea activă a pielii și remodelarea ovalului feței. Complexul Cube-3 pe bază de acid hialuronic, cu masă moleculară diferită, asigură o acțiune de netezire și grăbește pătrunderea ingredientelor active în piele. Complexul de oxigen Aquaftem O2 stimulează îmbogățirea celulelor cu oxigen, pătrunzând în țesuturile adânci ale pielii, restabilindu-i și întărindu-i funcția de protecție. Microcolagenul Maricol S asemănător keratinei din piele, e capabil să mențînă apă și să protejeze pielea de deshidratare. Tripeptida SYN-HYCAN stimulează sinteză acidului hialuronic și a colagenului în piele, sporește fermitatea pielii.

REZULTAT: pielea e mai inttinsa. Adâncimea ridurilor se diminuează cu 38%, conform cercetărilor clinice realizate de compania „Rostest-Moscova”.

Produse Faberlic Expert – Programul ABC Peeling

Pasul A – Peeling chimic cu acizi fructici

Cu acizi AHA(acizi alfa hidroxilati) este prima treaptă a programului ABC-Peeling. Înlătura celulele moarte ale epidermei de pe suprafața pielii. Uniformizează relieful pielii, înlăturând rugozitatile. Usucă porii și împrospătează culoarea pielii.

Rezultatul: o piele strălucitoare, cu o culoare uniformă, cu o suprafață netedă, fără riduri. Se potrivește tuturor tipurilor de piele, în afară de pielea sensibilă sau pielea cu diverse afecțiuni.

Pasul B – Microdembraziune și micropeeling cu enzime

produse Faberlic Expert

Este a două treaptă a programului ABC-peeling (o alternativă a procedurilor de microdembraziune și de piling chimic din saloanele de înfrumusețare). Înlătura celulele moarte, îmbunătățește culoarea pielii, curătă profund porii. Înlătură pielea descuamată după peelingul chimic. Se potrivește tuturor tipurilor de piele, în afară de pielea sensibilă sau pielea cu alte afecțiuni.

Pasul C – Terapie SOS și restabilire

Restaurează pielea după procedura de microdermabraziune și peeling. Calmează, ameliorează, senzația de disconfort. Reduce sensibilitatea pielii. Protejează de efectele nocive ale radiaților UV. Îndepărtează părțile afectate ale epidermei.

Rezultatele cercetării: 1) Relaxarea mușchilor responsabili de apariția ridurilor faciali, la doar 2 ore după aplicarea cremei. 2) Sensibilitatea la factorii de mediu iritanți este redusă cu 21%. 3) Sinteză pro-endorfinelor este crescută cu 130%.

Rezultatele studiilor sunt furnizate de laboratorul Sederma (Franța).

Rezultatul: ridurile fine sunt netezite, dispar urmele de acnee și porii dilatați.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply