Produse Faberlic Beauty Cafe

 Produse Faberlic Beauty Cafe – „Cherry Confiture”

O aromă strălucitoare de vișine coapte va oferi o stare excelentă. Gustos, dar nu comestibil.

produse Faberlic Beauty Cafe

Balsam de buze „Cherry Confiture – balsamul delicat hrănește și protejează buzele. Textura ușoară cu aromă strălucitoare a dulceții de cireșe face ca buzele tale să fie incredibil de tentante.

Cremă soufle pentru corp – Încercați crema –soufle pentru corp „Cherry Confiture” cu o textură aeriană și aromă seducătoare a cireșei coapte. Crema specială hidratează, hrănește și ingrijiește atent orice tip de piele.

Pielea Dvs. va avea un aspect ferm și neted, iar mirosul desertului preferat va ridică dispoziția Dvs.

Cremă pentru mâini „Cherry Confiture” – o combinație divină de miros de fructe de pădure aromate și o textura ușoară. Va confundă în atmosfera copilăriei fără griji, a căldurii de vară și a fericirii. Bucurați-vă de o aromă bogată și formulă delicată care hrănește și oferă mâinilor Dvs. o senzație instantanee de confort.

Săpun lichid de mâini „Cherry Confiture” – creat pentru a fi cel mai delicat mod pentru curățarea mâinilor. Parfum intens și ademenitor de fructe de pădure, vă va inspira o atitudine însorită chiar și în condiții meteo nefavorite. Potrivit pentru întreaga familie.

Săpun parfumat „Cherry Confiture” – are un parfum strălucitor și ispititor de fructe de pădure, care vă va oferi o stare de spirit însorită și pozitivă.

Gel de duș „Cherry Confiture” – cu o aromă seducătoare și suculentă, va face dușul de dimineață și mai plăcut. Curăță în mod eficient pielea fără a fi uscată, iar o aromă strălucitoare și bucuroasă va da o dispoziție însorită chiar și în cea mai sumbră dimineață.

Produse Faberlic Beauty Cafe – „Ștrudel cu înghețată”

 

Balsam de buze „Ștrudel cu înghețată” – Textură ușoară cu aromă delicioasă dulce. Îngrijirea buzelor devine o adevărată plăcere, acestea fiind îngrijite și protejate.

produse Faberlic Beauty Cafe

Lapte de corp – Are structură foarte blândă. Face pielea neobișnuit de moale. Aromă magică a unui desert rafinat cufundă în atmosfera unei sărbători.

Cremă hidratantă pentru mâini și unghii – atrage și fascinează cu aromă dulce. O textură plăcută a cremei face ca pielea mâinilor să fie netedă și bine îngrijită.  Nu lasă pelicula grasă pe piele.

Săpun parfumat „Ștrudel cu înghețată” – este un tratament rafinat pentru gurmanzi. Experimentați atmosfera de vară a unei cafenele vieneze, cu note dulci în aer, și răsfățați-vă în ispita delicioasă căreia pur și simplu nu i se poate rezista.

Curăță într-un mod delicat pielea.

Scrub exfoliant pentru corp – Conține granule care curăță delicat pielea, asigurând reînnoirea celulelor. Pielea devine netedă, moale și catifelată.

Produse Faberlic Beauty Cafe – „Ciocolată cu mentă”

Gel cremă de duș – Combinația dintre aromă fină a ciocolatei amare și notele răcoritoare de mentă proaspătă, vă va dărui momente de

produse Faberlic Beauty Cafe

relaxare și o adevărată stare de bine.

Scrub pentru corp – datorită conținutului ridicat de glicerină scrubul contribuie la menținerea umezelii în piele. Cristalele de zahăr înlătură cu ușurință celulele moarte, asigurând o piele netedă. Pe bază de boabe de cafea. Nu conține coloranți.

Săpun cremă pentru mâini –  este creat pentru o curățare atentă a mâinilor. Spuma delicată îndepărtează delicat murdăria de pe piele. Potrivit pentru întreaga familie.

Spumă pentru baie „Ciocolată cu mentă” – Este o delicatesă rafinată, pentru adevărații gurmanzi. Combinația dintre aromă fină a ciocolatei amare și notele răcoritoare de mentă proaspătă, vă va dărui o adevărată stare de bine și momente de relaxare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply