Produse cosmetice? Produse vestimentare? Istoricul firmei Faberlic

Produse cosmetice? Produse vestimentare? Istoricul firmei Moscovite Faberlic.
Faberlic a revenit în România din acest an. Un prim catalog Faberlic în limba română a fost lansat în iunie 2017. Faberlic deja și- a dezvoltat afacerea în România și își consolidează prezența la noi în țară. În acest an Faberlic a împlinit 20 de ani de la înființare.

Produsele cosmetice Faberlic sunt de foarte bună calitate. Aceste produse cosmetice Faberlic sunt rodul cercetărilor proprii ale firmei din laboratoarele de la Moscova. Faberlic a câștigat zeci de premii în industria cosmeticii și pentru cercetările în domeniul cosmetologiei. Faberlic vinde în acest moment produse în 42 de țări.

Produse cosmetice Faberlic

Produse cosmetice Cercetare științifică

Faberlic se distinge prin activitatea sa în domeniul cercetărilor științifice. Rezultatele acestor cercetări sunt materializate în produse cosmetice inovatoare, care oferă sănătate și tinerețe pielii.

Faberlic s-a înființat în 1997 ca firmă de vânzări directe. Un an mai târziu a fost lansată prima linie de cosmetice pe bază de oxigen. Faberlic împărtășește o abordare științifică față de rețetele și producția de cosmetice. Aceste produse cosmetice sunt create folosind ingrediente de cea mai înalta calitate. Ingredientele folosite de Faberlic pentru crearea acestor produse cosmetice sunt livrate de cei mai mari producatori de materii prime.

Marele atu al cosmeticelor Faberlic este complexul de oxigenare (Aquaftem®, Novaftem – O2). Complexul de oxigenare din aceste produse cosmetice Faberlic este capabil să furnizeze suplimentar oxigen direct în celulele pielii. Acesta este un complex ce a revoluționat cosmetologia. La baza acestui ingredient stau cercetările oamenilor de știință sovietici de la institutul de biofizică a celulei de pe lângă Academia de stiite a URSS din orașul Pushchino.

Productia și utilizarea complexului de oxigenare “Aquaftem®” în produse cosmetice, precum și celelalte ingrediente unice ale produselor Faberlic sunt patentate și reprezintă componente exclusive ale cosmeticii Faberlic.
In procesul de producție sunt utilizate tehnologii moderne și ingrediente unice a căror aplicare este justificată de rezultatele cercetărilor științifice.

Faberlic produse vestimentare

In acest moment Faberlic are 15 categorii de produse. În fiecare an a adăugat 600 de produse noi și peste 100 de produse în fiecare catalog.
Faberlic a introdus în catalogul său în anul 2013 produse vestimentare, îmbrăcăminte pentru copii. În 2015 a fost lansată linia de haine pentru femei. Linia de lenjerie pentru bărbați și femei Florange a fost lansată în 2016.
Produsele Faberlic sunt promovate și vândute în 42 de tari.

Faberlic avantaje după inscriere

Dupa înscriere și activare cont Faberlic deveniți client privilegiat. Clientul privilegiat poate cumpăra produse Faberlic cu reducere. Pe lângă reducere beneficiați de toate cadourile și promoțiile din fiecare campanie. Discountul Faberlic pornește de la 20% față de prețurile din catalog pentru comnzile de minim 80 de lei. Se poate ajunge la o reducere de 26%pentru comenzile de minim 100 de puncte Faberlic devenind totodată și client VIP și beneficiați de avantaje suplimentare.

inscriere Faberlic Romania

Produse cosmetice? Produse vestimentare? Istoricul firmei Moscovite Faberlic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply