Faberlic România – linia de produse Orangerie

Apă hidratantă „Osmanthus și lemongrass” – oferă confort și prospețime pielii Dvs. Notele florale invită la o promenadă printr-o orangerie scaldată în soare, iar aromă condimentată de lemongrass oferă energie și învăluie într-un norișor parfumat.

Apă hidratantă „Trandafir și lemn de santal” – Note acrișoare de lemn de santal, completate cu cele de trandafir nobil, sunete

linia de produse Orangerie

senzuale și rafinate, învelind că un val parfumat, delicat. Conferă pielii un sentiment de confort și prospețime.

Cremă ulei pentru corp „Osmanthus și lemongrass” – se absoarbe rapid, făcând pielea moale și netedă. Duetul nuanțat format din osmanthus și lemongrass evocă frumusețea și oferă o bună dispoziție.

Lapte de corp „Trandafir și lemn de santal” – cu o textură ușoară, se topește pe piele, o hidratează și o face mai moale. Un duo senzual, de trandafir și lemn de santal, învelește pielea într-un parfum magic.

Loțiune pentru corp „Bujor și crin” – lotiunea de corp parfumată hidratează, hrănește și protejează pielea, iar mirosul incredibil lasă o urmă fină pe piele. Mirosul modern de flori dezvăluie nuanțele de bujor clasic cu „inima” din crin alb rafinat oferind o stare de spirit de flirt discret.

Apă hidratantă „Bujor și crin” – hidratează delicat pielea lăsând o urmă de un parfum rafinat. Adăugați o senzație de lux în atmosfera casei Dvs. pulverizând spray-ul în aer și bucurăți-vă de acest miros captivant împreună cu cei dragi. Apa parfumată nu conține alcool.

Apă hidratantă „Trandafiri” – efect de seră – un loc în care, în orice moment al anului vă puteți plimbaprin vegetația luxuriantă, admira frumusețea lor și simți parfumul trandafirilor…Faberlic va oferă un lux nobil de arome, astfel încât să va puteți bucura de mirosul unic al trandafirului în orice moment al anului.

Fără îndoială, trandafirul este regina florilor. Un simbol al romantismului și iubirii veșnice. Bucurați-vă de prospețimea minunată a apei hidratante cu aromă delicată a unei grădini de trandafiri înflorite.

linia de produse Orangerie

Cremă pentru mâini „Iris și ferigă” – o alegere naturală rafinată. Bucurați-vă de parfumul exotic și de bunăstarea delicată a pielii. Textura delicată va conferă un sentiment de confort. Textura de îngrijire a cremei va face mâinile moi și catifelate.

Cremă pentru mâini „Osmanthus și lemongrass” – înmoaie și hidratează perfect făcând pielea mâinilor mai îngrijită. Mirosul energizant de Osmanthus și lemongrass vă încarcă cu optimism și vă dă o senzație de prospețime.

Cremă pentru mâini „Bujor și crin” – Crema fină cu textură ușoară. Conferă mâinilor și cuticulelor o îngrijire perfectă și un efect complet hrănitor. Un miros superb înfășoară mâinile Dvs. cu un voal floral fin.

Săpun lichid pentru mâini „Iris și ferigă” – tratează delicat pielea, lăsând-o ușor parfumată. Feriga energizează și reîmprospătează, în timp ce irisul umple fiecare nouă zi, cu inspirație și bucurie.

Săpun lichid pentru mâini „ Osmanthus și lemongrass’ – cu textură extrem de fină, curăță delicat pielea, fără nici o senzație de uscăciune. Parfumul revitalizant vă umple fiecare nouă zi cu energie. Bucurați-vă de un duo strălucitor de Osmanth și lemongrass și de o piele moale și catifelată la atingere.

Săpun lichid pentru mâini „Trandafir și lemn de santal” – aromă gourmet oferă o adevărată plăcere. Bucurați-vă de consonanța vibrantă dintre petalele de trandafir și lemnul de santal, ce va face pielea moale, ca de catifea.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply