Faberlic România – linia de produse Orangerie

Linia de produse Orangerie disponibilă și pentru România în magazinul online. Puteți vizualiza această linie de peoduse Orangerie și în catalogul Faberlic. Puteți vizualiza catalagul Faberlic pe această pagină.

Cu linia de de produse Orangerie va fi o adevărată plăcere să te plimbi prin lumea plantelor veșnic verzi. O lume a frumuseții care cucerește orice privire și umple sufletul de armonie. Linia de produse Orangerie include lapte de corp, apă hidratantă, cremă de mâini, săpun crema, gel de duș….

Produsele Faberlic, inclusiv linia de produse Orangerie, sunt create în laboratoarele firmei din Moscova.
Produsele din linia de produse Orangerie se pot achiziționa din magazinul online în urma înscrierii. La fel orice produs Faberlic se poate cumpăra din cabinetul personal. Trebuie să completați formularul de înscriere Faberlic pe acest site și apoi să activați contul.

Faberlic România linia de produse Orangerie

Lapte de corp “Iris și ferigă” – va înmuia și hidrata pielea, făcând-o moale, la fel ca petalele irisului. O aromă plăcută va da o încărcătură de prospețime și optimism pentru întreaga zi.

linia de produse Orangerie

Apă hidratantă „Iris și Ferigă” – formula spray-ului nu conține alcool și nu usucă pielea. Hidratează perfect, acoperind pielea corpului cu un parfum plăcut. Interacționează delicat cu pielea, lăsând în urmă o senzație de confort. Feriga răspândește prospețimea unei seri de vară, iar irisul decorează baza cu note nobile.

Gel de duș „Iris și ferigă”– cu o textură cremoasă, îngrijește delicat pielea, lăsând-o moale și catifelată la atingere. Combinația de ferigă și iris, triumfătoare și nobilă, vă menține optimistă pe tot parcursul zilei. Feriga energizează și reîmprospătează, în timp ce irisul umple fiecare nouă zi, cu inspirație și bucurie.

Gel de duș „Osmanthus și lemongrass” – curăță delicat pielea, oferind momente de fericire și confort. Descoperiți puterea de revitalizare din gelul de duș „Osmanthus și lemongrass” și bucurăți-vă de delicatețea și strălucirea extremă a pielii. Umpleți-vă zilele cu energie și bună dispoziție.

Gel de duș „Trandafir și lemn de santal” – curăță delicat pielea și oferă un sentiment de prospețime. Parfumul rafinat de trandafir și lemn de santal, umple sufletul cu armonie. Bucurați-vă de acordurile roz, în armonie cu notele de lemn de santal, în timp ce vă imaginați că sunteți într-o seră înflorită – locul în care găseșți eterna vară și frumusețea naturală.

Gel de duș „Bujor și crin alb” –parfumul floral modern și delicat al gelului de duș, se deschide prin note clasice fine de bujor a aromă intensă a crinului alb. Spuma consistentă, hidratează și catifeleză pielea, lăsând-o parfumată pentru timp îndelungat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply