Faberlic România – linia de produse cosmetice Spa

Faberlic România o linie distinctă de produse cosmetice Spa. Linia de produse cosmetice Spa de la Faberlic. Produse cosmetice Spa de îngrijire și întreținere. Uleiuri relaxante și arome fine ale florilor într-o linie specială de cosmetice Spa de la Faberlic. Colecția de produse cosmetice Spa oferă produse destinate uzului pentru baie și duș și de îngrijire a pielii. Produsele cosmetice din seria Spa sunt o adevărată oază de liniște, armonie și frumusețe. Aceste produse cosmetice Spa de la Faberlic pot fi cumpărate și din România. După înscriere și activare cont Faberlic puteți cumpăra produsele cu reducere de 20%. Beneficiați de această reducere Faberlic pentru orice comandă de minim 80 de lei (preț de catalog).

Seria de produse cosmetice Spa include măști de față, mască pentru par, cremă pentru corp, ulei pentru corp, balsam nutritiv pentru mâini….

Faberlic România – Produse cosmetice Spa

Uleiuri relaxante și arome fine ale florilor, care vă îndepărtează de zgomotul orașului. Cu seria de produse cosmetice Spavă relaxați și vă încărcați cu energie pentru o perioadă lungă de timp.

Produse cosmetice Spa „Secretul Cleopatrei”

produse cosmetice Spa

Mască regeneranta pentru față „Secretul Cleopatrei” – cu argilă albă, sursă naturală unică de nutrienți. Curăță profund pielea, netezește suprafața ei și tenul. Diminuează porii și normalizează metabolismul local.

Mască împachetare pentru păr „Secretul Cleopatrei” – asigură părului regenerare și îngrijire intensivă, revitalizându-l și oferindu-i o strălucire luxoasă de la rădăcina până la vârfuri.

Cremă ulei pentru corp „Secretul Cleopatrei” – Textura bogată hrănește și hidratează pielea, iar ingredientele active îi dăruiesc o moliciune și o elasticitate inegalabilă. Pielea capătă o adevărată noblețe regală.

Balsam nutritiv pentru mâini și cuticule „Secretul Cleopatrei” – ajută la regenerarea și însănătoșirea pielii, îmbogățind-o cu nutrienți naturali. Are efect benefic asupra unghiilor, le întărește și previne ruperea și exfolierea acestora.

Produse cosmetice Spa „Bogățiile Orientului”

produse cosmetice Spa

Mască nutritivă pentru față „Bogățiile Orientului” – hrănește și hidratează intens pielea. Extractul de lotus îmbunătățește

fermitatea și elasticitatea pielii. Uleiul de argan previne îmbătrânirea prematură.

Gel de duș cremă „Bogățiile Orientului” – Curăță profund și hrănește intensiv pielea. Produsul cu aromă fină, dăruiește finețe și grijă fiecărei celule a corpului tău.

Ulei uscat pentru corp „Bogățiile Orientului” – hidratează și hrănește pielea, contribuind la regenerarea acesteia, iar aromă senzuală de lotus oferă plăcere rafinată și restabilește armonia sufletească.

Scrub pentru corp „Bogățiile Orientului” – curăță cu grijă și regenerează pielea. Particulele de sâmbure de caisă îndepărtează celulele moarte. Extractul de lotus și ulei de argan hidratează impecabil și hrănește pielea.

 

inscriere Faberlic Romania

Puteți beneficia de aceste produse cosmetice Spa de la Faberlic dacă va înscrieți și activați contul Faberlic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply