Intrebari frecvente despre Faberlic

In acest articol veti gasi raspunsuri la intrebarile frecvente despre Faberlic Romania. Raspunsuri pentru clientii privilegiati, dar si pentru coordonatorii Faberlic. Pe acest website mai gasiti aceste informatii despre Faberlic. In acest articol vom incerca sa aducem toate informatiile detaliate pentru cei interesati. Raspunsuri la intrebari frcvente despre Faberlic Romania.
Vom incerca sa raspundem la cele mai importante intrebari despre Faberlic cu raspunsuri cat mai clare si mai complete. Vom incerca sa dam toate informatiile necesare pentru a intra in lumea Faberlic Romania. Pentru a parcurge pasii corecti: inscriere, activare a contului, lansarea comenzii, dar si afacerea Faberlic, este important sa cititi cu atentie acest articol.

Inscriere si activare cont Faberlic

Completarea formularului pentru inregistrare nu este suficienta si pentru activarea contului Faberlic. Mai exact, daca va inscrieti completand formularul pe acest site nu inseamna ca aveti activat si contul. Completarea formularului este absolut necesara pentru inscrierea Faberlic si este prima etapa de strabatut. Foarte important sa folositi la inregistrare: telefon mobil corect si o adresa de email valida. Dupa completarea formularului in aproximativ 24 de ore veti primi pe numarul de telefon doua sms – uri. Primul sms contine datele de logare pe site-ul Faberlic.com. Cel de-al doilea sms va contine codul de activare a contului Faberlic. Pentru actvarea contului aveti nevoie de informatiile din cele doua sms – uri: 1) User, 2) Parola ( respectati litere mari, mici, cifre), 3) Codul de activare pe care il folositi dupa logare utilizand user si parola. Important sa nu stergeti cele doua sms-uri din telefon pentru ca veti avea nevoie la activare sau cand doriti sa aflati parola de logare sau numarul de client.
Pentru a activa contul accesati www.faberlic.com. In dreapta sus selectati limba Romana. Din stanga sus selectati drapelul Romaniei. Apoi in dreapta sus dati click pe acces. completati datele de logare primite prin sms ( user si parola). Automat dupa logare va apare o fereastra in care vi se solicita codul de activare primit in al doilea sms. Dupa parcurgerea acestor pasi contul Faberlic Romania a fost activat.

Ce inseamna client privilegiat?

Toti cei care se inregistreaza si apoi isi activeaza contul faberlic devin clienti privilegiati. Devenind client privilegiat Faberlic puteti cumpara din magazinul online produse cu reducere. Clientul privilegiat poate cumpara produse Faberlic cu reducere de 20%. Imediat ce activati contul Faberlic puteti face comenzi cu reducere de 20%.
Exista o singura conditie: pentru a beneficia de reucerea de 20% trebuie sa plasati o comanda de minim 80 de lei. Altfel platiti pretul de catalog.
Daca va inscriti si doriti doar sa cumparati produse faberlic pentru Dvs sau pentru cunoscuti, dupa activarea contului deveniti client(a) privilegiata si puteti cumpara oricand si la orice ora.

inscriere Faberlic Romania

Ce inseamna client VIP?

Clientul VIP are o reducere mai mare fata de clientul privilegiat. Clientul VIP primeste o reducere de 26% fata de preturile afisate in catalogul Faberlic. Pentru a deveni client VIP trebuie sa plasati comenzi de peste 100 de puncte.

Lansare comanda Faberlic Romania.

Pentru a putea face o comanda Faberlic trebuie sa aveti contul faberlic activat. Mai sus am explicat pasii de inscriere si activare a contului. Va logati in cabinetul personal Faberlic si puteti lansa o comanda. Cea mai eficienta si mai buna metoda este comanda rapida. In coltul dreapta sus dati click pe intocmeste comanda si alegeti comanda rapida. Pentru a putea face comanda trebuie sa consultati mai intai catalogul Faberlic si sa notati codurile produselor pe care doriti sa le comandati. Primul pas – selectati locatia unde doriti sa primiti comanda, puteti alege ridicarea comenzilor din punctul fix de ridicarea comenzilor( in Bucuresti este pe Bd. Unirii Nr 72), sau selectati primirea comenzii Faberlic la domiciliu. Trebuie completata adresa de domiciliu sau orice adresa unde driti sa primiti comanda Faberlic.

Alegere plata comanda Faberlic.

Foarte important sa bifati de la inceput cum doriti sa platiti comanda Faberlic. Pentru plata comenzii Faberlic sunt doar doua optiuni si trebuie sa alegeti una care va convine. Puteti alege plata ramburs si veti plati comanda in momentul primirii acesteia, sau puteti opta pentru plata cu cardul online si veti plati la finalizarea comenzii.
Daca optati pentru plata ramburs este obligatoriu sa bifati “Plata ramburs” de la inceput. Daca nu faceti asta se va selecta plata cu cardul si la finalul comenzii vi se va cere plata cu cardul. In acest caz trebuie sa anulati comanda si sa o luati de la capat selectand plata ramburs de la inceput.
Coordonatorii care doresc sa faca punctele necesare trebuie facuta plata cu cardul, numai asa punctele vor aparea in aceiasi zi. La plata ramburs confirmarea platii se face in aproximativ 10 zile si astfel este posibil ca punctele sa apara in cont dupa incheierea campaniei pentru care aveti nevoie de puncte.

Costuri comanda Faberlic.

Am lamurit deja ca exista reducerea de 20% fata de pretul din catalogpentru clientii privilegiati. Calitatea de client privilegiat o primiti in urma inscrierii si activarii contului Faberlic si daca plasati o comanda in primele trei campanii. Contul Dvs va fi dezactivat daca nu plasati o comanda in primele trei campanii de la activarea contului. In consecinta daca dupa activarea contului Faberlic nu plasati o comanda in primele trei campanii veti pierde statutul de client privilegiat.
Sa revenim la pretul platiit la finalizarea comenzii Faberlic. Sunt doua costuri – plata transportului si taxa de ambalare. Costul transportului este de 12 lei indiferent de greutatea coletului, este pret unic. Taxa de ambalare se aplica la nivelul comenzii. Se percepe un procent de 2.5% din valoarea comenzii pentru ambalare si manipulare.
Promotiile pentru clienti si consultantilor
Dupa inscriere si activarea contului Faberlic Romania aveti acces la reduceri si cadourile Faberlic. Promotiile speciale, reducerile si produsele gratuite apar in pasul doi al comenzii dupa ce adaugati produsele in cosul de cumparaturi. Produsele aflate la promotie nu beneficiaza de reducere. Produsele gratuite trebuie adaugate in cosul de cumparaturi, nu apar singure in cos.

Punctul Faberlic.

Fiecare produs Faberlic Romania langa pret si cod are si punctajul. Aceste informatii despre produse le veti gasi si in catalogul Faberlic Romania, dar si in magazinul online pentru fiecare produs in parte. Punctele acumulate intr- o comanda le piteti folosi in comanda din campania urmatoare pentru a lua produse gratuite. La cumparare pretul unui punct Faberlic este de 5 lei in cazul produselor cosmetice, parfumurilor, detergentilor, etc. Punctele Faberlic le puteti observa in pasul doi al comenzii.

inscriere Faberlic Romania

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply