Avantaje Faberlic România

Faberlic România este o firmă de vânzări directe. Faberlic are o ofertă unică de produse. După înscriere Faberlic România aveţi acces la produse. Cosmeticele Faberlic România sunt de calitate, la prețuri accesibile. Înscriere Faberlic România, apoi activarea contului pentru a primi catalogul. După înscriere puteți plasa comandă Faberlic din cabinetul personal. Produse cosmetice le gășiți în orice catalog Faberlic. Catalogul poate fi vizionat online pe această pagină. Produsele cosmetice sunt realizate în laboratoarele din Moscova. Produsele sunt vândute în 42 de țări inclusiv România. Firma și-a reluat activitatea în România în iunie 2017. Firma a câștigat premiul Nobel în 1998 pentru complexul chimic Novaftem. În cei 20 de ani de la înființare a câștigat zeci de premii. În magazinul online gășiți peste 6000 de produse. Magazinul online este permanent la dispoziția clienților și consultanților. Produsele ajung în România din depozitul companiei de la Riga, Letonia.inscriere Faberlic Romania

Înscriere Faberlic România

Produse Faberlic Romania

Pentru achiziționarea produselor de calitate de la Faberlic este necesară înscrierea. Pentru înscriere trebuie completat formularul pe acest site. Formularul trebuie completat cu date reale și valide. Este necesar un e-mail corect și un număr de telefon corect. Pe numărul de telefon folosit la înregistrare veți primi două sms-uri. Primul sms va conține userul și parola necesare pentru logarea pe site-ul www.faberlic.com. Cel de-al doilea sms va conține codul pentru activarea contului Faberlic.

 

 

Contul Faberlic nu este funcțional dacă nu vă activați contul în magazinul online. Pentru activare trebuie să folosiți codul primit în cel de-al doilea sms. Așadar: dacă nu folosiți un număr de telefon corect nu veți primi aceste sms-uri cu datele necesare logarii și activării contului.

Avantaje Faberlic după înscriere

catalog Faberlic

Înscrierea și activarea contului Faberlic va aduce avantaje. O reducere de 20% față de prețul din catalog. Acest discount se aplică la comenzile în valoare minimă de 80 de lei. Dacă plasați o comandă de peste 100 de puncte Faberlic veți beneficia de reducere de 26% față de prețul afișat în catalog. Puncte pentru a beneficia de produse gratuite (pe puncte) în următoarea campanie.

Faberlic oferă noilor înscriși cadouri. Deveniți parte a echipei Faberlic și veți primi cadouri. Vă înscrieți și activați contul. Plasați o comandă Faberlic În valoare de aproximativ 100 de lei (conform prețurilor din catalog), iar în următoarea campanie primiți un cadou.

Faberlic România catalog

Catalog Faberlic România

Înscriere Faberlic România

În catalogul Faberlic veți găși produse de calitate. Un catalog Faberlic România cu oferte unice de produse cosmetice pe piața din România. În fiecare catalog Faberlic veți găși promoții și oferte. Toate produsele pe care le gășiți în catalogul Faberlic le veți găși și în magazinul online.Acestea sunt: produse cosmetice, parfumuri, îmbrăcăminte și accesorii, produse pentru bărbați, produse pentru copii, pentru întreținerea casei, pentru sănătate…Veți descoperii linii de produse cosmetice cum ar fi: Oxiology, Platinum, BeautyLab, Expert Pharma, Garderica, Zima, Verbena, Prolixir, Renovage și multe altele.

 

Mai jos aveți catalogul actual în format video. Puteți vizualiza catalogul Faberlic ca pe un film, sau puteți derula inaine -înapoi la pagina dorită, sau puteți pune stop pe pagina dorită. Un catalog Faberlic România disponibil oricui. Catalogul poate fi vizualizat de oricine deține un dispozitiv conectat la internet. Catalogul Faberlic în limba română în format video.

În concluzie: ofertă unică pe piața din România. Produse de calitate superioară la prețuri accesibile. Alăture-te echipei Faberlic și ai multe avantaje. Reduceri, promoții, cadouri, etc. Pentru înscriere Faberlic completaţi corect formularul de înregistrare de pe acest website.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply