Faberlic Romania – Plata ramburs

Plata ramburs a fost implementata de catre Faberlic.com in Romania. Faberlic Romania s- a adaptat cerintelor clientilor sai din tara noastra si a dat drumul la plata ramburs a comenzilor Faberlic Romania. Plata ramburs a comenzilor Faberlic inseamna ca atunci cand primiti comanda Faberlic Romania o puteti plati cu bani cash.
Cand plasati comanda Faberlic bifati la modul de transport DPD Ramburs pentru a plati comanda la primire cu numerar. Chiar daca bifati DPD ramburs, la final o sa va apara si mesajul de incarcare a cardului pentru plata din contul personal. Ignorati acest mesaj si finalizati comanda Faberlic Romania. Astfel, plata se va face la primirea comenzii Faberlic.
Cei care vor totusi sa plateasca comanda Faberlic cu cardul au in continuare si aceasta optiune. Astfel Faberlic Romania ofera clientilor sai doua optiuni de plata a comenzilor Faberlic Romania: Plata ramburs la prmirea comenzii si plata cu cardul online.
Expedierea comenzii Faberlic Romania dureaza aproximativ 5-6 zile. Chiar daca aceasta este expediata prin curier rapid, comanda Faberlic vine din Lituania. Comanda Faberlic Romania se expediaza doar prin curier rapid contra cost. Faberlic Romania nu face expedieri prin Posta Romana. Costul transportului prin curier rapid este inclus in pretul final al comenzii Faberlic si este pret unic de 12 lei. Comanda Faberlic se poate ridica si de la centrul de ridicare pentru comenzile Faberlic in Bucuresti pe Bvd. Unirii nr 72, momentan este singurul centru de ridicare al comenzilor Faberlic in Romania.
Comanda Faberlic se poate lansa doar in magazinul online. De aceea este necesar un cont Faberlic pentru a putea lansa o comanda Faberlic. Toti clientii Faberlic care lanseaza comenzi din contul personal Faberlic Romania beneficiaza de reduceri functie de valoarea comenzii. La fiecare trei saptamani Faberlic Romania lanseaza un nou catalog si astfel o noua campanie.

inscriere Faberlic Romania

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply