Faberlic Romania – Catalog nr 14

Faberlic Romania catalogul cu nr 14. Catalog Faberlic Romania pentru campania nr 14. Acest catalog este valabil in perioada 18 septembrie – 1 octombrie. Urmatorul catalog Faberlic in limba romana marcheaza cei 20 de ani de la infiintarea firmei moscovite. Acest catalog Faberlic Romania pentru campania 14 il puteti vizualiza in acest articol. Un catalog Faberlic in format online in josul paginii.

Noutati si promotii Faberlic.

La fel ca in toate cataloagele Faberlic si in acesta veti gasi promotii si noutati. Exemplu: setul Balanta de oxigen, setul Nutritie cu oxigen, setul stralucire de oxigen. Fiecare set contine crema de zi si crema de noapte si are pret de 26.29 de lei fiecare. Acestea sunt doar trei dintre promotii, consultati catalogul online Faberlic si descoperiti toate noutatile si promotiile. In acest catalog Faberlic Romania pentru campania 14 veti gasi produse Faberlic pentru ingrijirea pielii, produse parafarmaceutice, produse pentru igiena, ingrijirea parului, arta machiajului, produse cosmetice pentru copii, produse pentru barbati, produse pentru sanatate, parfumuri, produse pentru o casa frumoasa si articole vestimentare. Veti gasi pentru prima data in catalogul faberlic o colectie de imbracaminte pentru viitoarele mamici si pentru nou- nascuti. In acest catalog veti gasi si mesajul lui Alexei Nrchaev, managerul general faberlic, un mesaj adresat tuturor coordonatorilor si clientilor Faberlic. Un mesaj inspirat care marcheaza cei 20 de ani de existenta pentru firma Faberlic.

inscriere Faberlic Romania

20 de ani de Faberlic.

Faberlic implineste 20 de ani de existenta. O firma ce a investit forte mult in cercetarea produselor cosmetice si de curatenie. Faberlic Romania face parte din corporatia Faberlic ce are sediul la Moscova si este reprezentata in 40 de tari.

Catalog Faberlic Romania online.

Mai jos aveti catalogul Faberlic pentru perioada 18 septembrie – 1 octombrie. Un catalog Faberlic in limba romana in format online pe care il puteti consulta de pe orice dispozitiv conectat la internet.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply