Faberlic România – Gama Aqua Smart

Faberlic gama Aqua Smart acum și în România. Oferta Faberlic gama Aqua Smart pentru îngrijirea tenului. Gama Aqua smart pe bază de creatină, extracte de alge, semințe de în și ovăz. Produsele Faberlic din gama Aqua Smart sunt special concepute pentru a satisface nevoile pielii tinere în protecție și hidratare.

Gama Aqua Smart – Fluid ultrahidratant pentru față

Gama Aqua Smart

Crema fluidă ultrahidratanta pentru față din colecția Aqua Smart hidratează toate tipurile de piele. Previne pierderea umidității, asigură o hidratare intensivă în timpul zilei. Protejează împotriva razelor UV. Rezultatul: pielea arată proaspătă, suplă și strălucitoare. Asigură o hidratare profundă a pielii, eliminând senzația de disconfort și strângere.

 

 

Crema-gel ultrahidratant pentru față

Gama Aqua Smart

Gelul – cremă hidratant Aqua Smart pentru față e creat pentru satisfacerea necesităților de protecție și de hidratare a pielii tinere. Hidratează activ pielea . Textura ușoară se absoarbe instant în piele și dăruiește o senzație de confort.

Complexul unic cu oxigen, Novaftem-O2, livrează oxigenul în straturile adânci ale pielii, stimulează microcirculația locală și sporește acțiunea tuturor aditivilor activi. Complexul Aqua Smart din compoziția produsului, pe bază de extract de în și ovăz, de Laminaria și creatină, asigură o hidratare îndelungată, de până la 12 ore.

Conform rezultatelor clinice și de laborator, de stabilire a indicelui cantității de apă din piele, realizate de S.R.L. „ Centrul de medicină estetică și expertiză”, pielea e cu 46% mai hidratata, chiar după 12 ore de la aplicare.

Gama Aqua Smart -Gel ultrahidratant pentru pielea din jurul ochilor

Gama Aqua Smart

Sporește elasticitatea și stimulează producerea de colagen. Gelul ultrahidratant pentru pielea din jurul ochilor asigură protecția și regenerarea pielii delicate.

Conține complexul inovativ hidratatant Aqua Smart pe bază de extracte de in, semințe de in și ovăz, de laminare și creatină. Asigură o hidratare de lungă durată de până la 12 ore. Complexul de vitamine B3, B5 și E are un efect antioxidant, ajută la creșterea fermității pielii și stimulează producerea de colagen.

 

 

Gel micelar pentru îndepărtarea machiajului

Gama Aqua Smart

Conține un complex invoativ hidratant Aqua Smart pe bază de extracte de in și ovăz, laminare și creatină care asigură o hidratare prelungită.

Gelul micelar pentru îndepărtarea machiajului îndepărtează delicat machiajul și impuritățile. Curăță și hidratează pielea. Datorită texturii speciale de gel se potrivește pentru îndepărtarea machiajului de pe pielea din jurul ochilor. Nu îndepărtează machiajul rezistent la apă.

 

 

Achiziționare produse Gama Aqua Smart

inscriere Faberlic Romania

Dacă doriți să cumpărați produsele Faberlic Gama Aqua Smart este necesar un cont Faberlic. Completați formularul de înscriere pe acest site și activați contul Faberlic. După creare și activare cont Faberlic puteți plasa comenzi din cabinetul personal.
Faberlic gama Aqua Smart acum și în România!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply