Crema BB pentru față – Faberlic

Crema BB pentru față din oferta Faberlic. Crema de față cu adaos activ de alge de adâncime. Cosmetice precum crema BB pentru față fac parte din gama Oxiology de la Faberlic. Produsele faberlic din această gamă pentru îngrijirea fetei asigură o suprafață naturală a pielii. Linia BB conține crema BB pentru matarea fetei, crema BB multifuncțională, bază sclipitoare de machiaj BB Primer. Crema BB pentru față de la Faberlic este destinată îngrijirii și întreținerii tenului.
Îngrijirea tenului este o preocupare pentru majoritatea femeilor, mai ales cel cu probleme. Pentru un ten sănătos trebuie să avem grijă ce cosmetice alegem. Pielea feței este foarte sensibilă și de aceea trebuie să fie atent îngrijită. Crema BB pentru față cu adaos activ de alge de adâncime. Marea calitate a algelor este conținutul bogat în compuși minerali, al căror principal rol este regenerarea. Extractele din alge contribuie la închiderea porilor, sprijină efectul antiinflamator, ajută la reducerea petelor și iritatiilor. Punctele negre sunt reduse, acneea ameliorată și echilibrează secreția de sebum.

 

Crema BB pentru față matifiantă din linia „Echilibrul oxigenului”

Crema BB pentru față

 

 

Asigură o suprafață naturală nivelată și se mulează ideal pe ten, maschează neajunsurile vizibile: acnee, înroșiri, pete pigmentare, pori lărgiți, microrelief denivelat.

Adaosul activ din alge de adâncime previne inflamațiile, înlătură luciul gras și normalizează activitatea glandelor sebacee.

 

 

Crema BB pentru față multifuncțională din linia „Strălucire de oxigen”

 

 

Crema BB multifuncțională Oxiology se mulează pe ten, nivelează culoarea pielii, maschează imperfecțiunile, creează un efect instant de luciu mat.

Nu astupă porii.
Filtrele UV speciale asigură protecție împotriva razelor solare și previne apariția petelor pigmentare.
Textura catifelată este ideală pentru pentru pielea de orice tip și ten.

Bază sclipitoare de machiaj BB Primer

Crema BB pentru față

Baza sclipitoare de machiaj cu formulă ușoară, îmbogățită cu fotopigmenți speciali, îngrijește pielea, o pregătește pentru aplicarea machiajului și oferă strălucire naturală. Poate fi utilizată, de asemenea, că aditiv în soluția tonală pentru a obține o sclipire ușoară și că highlighter.

Creează un efect de piele sclipitoare și odihnită.
Prelungește rezistența machiajului.
Previne apariția luciului gras.
Împrospătează culoarea pielii.
Maschează urmele de oboseală.
Are un efect de nivelare.
Alege crema BB pentru față de la Faberlic pentru un ten hidratat și sănătos. Produsele Faberlic precum și crema BB pentru față sunt în oferta online Faberlic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply