Faberlic România – produse cosmetice pentru pielea cu probleme

Cosmetice pentru pielea cu probleme de la Faberlic. Faberlic România linia de produse cosmetice pentru pielea cu probleme. Aceste produse cosmetice pentru pielea cu probleme fac parte din gamele Faberlic Expert și Ultra Green. Produsele cosmetice pentru pielea cu probleme la fel ca toate produsele Faberlic sunt create în laboratoarele Faberlic din Moscova. Produsele cosmetice pentru pielea cu probleme din gama Ultra Green cu ulei de Manuka. Uleiul de Manuka este o componentă naturală puternică. În cosmetică, uleiul esențial de Manuka este ideal pentru tenurile și pielea cu probleme. Faberlic Expert cosmetice pentru pielea cu probleme pe bază de argilă verde și extract de plancton marin. Prin înscriere Faberlic puteți achiziționa aceste produse cosmetice pentru pielea cu probleme. Înscrierea este gratuită și fără obligații. Completați formularul de înscriere pe acest site, activați contul și puteți achiziționa produsele Faberlic.

Produse cosmetice pentru pielea cu probleme gama Ultra Green

Gel corector SOS „Ultra Clean Ultra Green” – cu acțiune prfundă, este conceput pentru acurată pielea grasă, cu probleme sau predispusă la apariția imperfecțiunilor. Nu are analogii, combină funcțiile corectorului cu cel de gel terapeutic. Are efect antibacterian și de vindecare, în timp ce ascunde imperfecțiunile pielii. Reduce rapid și eficient inflamația locală. Pigmenții de tonifiere, care fac parte din compoziție, ascund instantaneu imperfecțiunile pielii.

Ulei de Manuka – o componentă naturală puternică, obținută din flori de plante rare, din Nouă Zeelandă, luptă în mod eficient și cu atenție cu imperfecțiunile pielii. Conform cercetărilor uleiul de Manuka este mult mai puternic decât uleiul esențial de Tea Tree.

Proprietăți:

· antiseptic puternic

· ajută la procesul natural de regenerare a pielii

· antibacterian

· antiviral

· antifungic

Acidul salicilic – una dintre cele mai populare compoziții, utilizate în tratamentul pentru acnee, are efect de curățare a pileii.

Novaftem O2 – complex unic de oxigen, livrează oxigen in straturile profunde ale pielii, stimulează microcirculația și îmbunătățește acțiunea ingredientelor active.

 

cosmetice pentru pielea cu probleme

Gel Scrub mască 3 în 1 – pentru pielea grasă, cu probleme, este conceput pentru a curăța pielea grasă, cu probleme sau predispusă la imperfecțiuni.

Gelul scrub Mască 3 în 1 pe baza de argilă albă și oxigen complex Novaftem O2, curăță porii cu atenție și netezește pielea, elimină instantaneu inflamațiile.

Datorită complexului de oxigen Novaftem O2, crește conținutul de oxigen în piele și îmbunătățește efectul activ al componentului.

Conține ulei de Manuka și acid salicilic.

Șervețele matifiante contra luciului excesiv al pielii – curăță pielea, calmează iritatia, oferă senzație de prospețime de lungă durată, nu Irită pielea. Fără conținut de alcool.

Bandă universală pentru curățarea frunții, a nasului și bărbiei – oferă puritate și bunăstare pielii. Curăță rapid porii, îndepărtează punctele negre, ajută la îngustarea porilor. Conține ulei de Manuka. Fără parabeni. Împiedică apariția unor noi contaminanți.

Loțiune tonică matifiantă – tonic pentru pielea grasă, cu probleme. Reglează secreția de sebum, calmează zonele iritate și roșii, hidratează pielea. Conține ulei de Manuka și acid salicilic.

Produse cosmetice pentru pielea cu probleme gama Expert Faberlic

Mască pentru curățarea intensă – masca curăță pielea în profunzime, stimulează regenerarea celulelor, îmbunătățește circulația

cosmetice pentru pielea cu probleme

sângelui și elasticitatea pielii. Sărurile minerale și oligoelementele incluse în argilă verde, tonifică pielea și previne apariția ridurilor. După utilizarea măștii pielea devine curată și mată, porii se usucă.

Masca este pentru ten gras și mixt. Grupa de vârstă 30+.

Ingredientele active:

· argilă verde previne îmbătrânirea și slăbirea pielii. Furnizarea celulelor pielii cu toată hrană și oxigenul necesar. Are efect de albire, dezinfectare și curățare.

· Extractul de plancton marin, hidratează și vitaminizează pielea. Previne efectul negativ al radicalilor liberi, face pielea catifelată, netedă și proaspătă.

· Extract de licorice, albește pielea, are efect antiinflamator și calmant. Reduce iritarea pielii, stimulează formarea colagenuluisi previne apariția ridurilor.

Gel rulant pentru curățarea porilor – este o procedură alternativă de curățare a feței. Gelul transparent curăță porii pielii și murdăria. Potrivit chiar și pentru pielea sensibilă. Ajută la reînnoirea celulelor pielii. Oprește formarea de comedoane. Categorie de vârstă 30+.

inscriere Faberlic Romania

Poți achiziționa aceste produse cosmetice pentru pielea cu probleme dacă te înscri în echipa Faberlic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply