Faberlic: linia de cosmetice pentru copii Expert Pharma Baby

Linia de cosmetice pentru copii Expert Pharma Baby de la Faberlic. O linie de cosmetice pentru copii în oferta Faberlic. Cosmetice pentru copii ce pot fi cumpărate și din România. Linia de cosmetice pentru copii Expert Pharma Baby include gel de baie pentru bebeluși, săpun pentru copii, șervețele umede, pudră pentru copii cu alantoină, pastă de dinți „ Primul dințișor”, etc. Toate aceste produse au la bază formule inofensive, hipoalergice, fără parabeni, SLS și coloranți. Produse cosmetice pentru copii cu extracte naturale și componenți delicați de înmuiere.

Produse cosmetice pentru copii Expert Pharma Baby

Gel de baie pentru bebeluși cu extract de mușețel și D-pantenol

Curăță delicat pielea și părul bebelușului. Gelul blând are o acțiune de hidratare, înmuiere și calmare asupra pielii. Formează o spumă ușoară care nu afectează bariera de protecție a pielii, previne exfolierea. Conține extract de mușețel și D- pantenol pentru o îngrijire optimă a pielii sensibile. Formulă fără lacrimi.

Săpun pentru copii cu extracte de mușețel și rostopască

Formează o spumă blândă și curăță delicat pielea fină a copilului. Conține extracte de mușețel și rostopască care calmează pielea sensibilă. Nu dereglează echilibrul natural al pielii și bariera de protecție.

Gel de îngrijire intimă cu extract de dentiță și aloe vera

Este ideal pentru igiena intimă a bebelușului. Nu usucă pielea și nu irită mucoasele, de aceea se poate folosi de câte ori este nevoie. Are o formulă pH blândă.

Săpun pentru copii cu ulei de măsline și migdale

O formulă deosebit de delicată pentru curățarea pielii fine. Formează o spumă blândă și curăță delicat pielea în timpul îmbăierii, fără a afecta echilibrul natural.

Șervețele umede pentru copii cu extract de gălbenele, pantenol și vitamina E

Sunt umezite cu loțiune delicată. Au acțiune de calmare și înmuiere, prevenind uscarea pielii. Curățare ideală a pielii sensibile atât acasă, dar și pe drum.

Pudră pentru copii cu alantoină

Produse cosmetice pentru copii

Protejează delicat pielea bebelușului, prevenind apariția iritațiilor. Datorită proprietăților absorbante puternice surplusul de umezeală este absorbit, lăsând pielea copilului uscată. Nu astupă porii. Nu conține conservanți și coloranți.

Cremă pentru mamă și copil cu D- pantenol

D- pantenol hidratează, împiedicând apariția iritațiilor și a inroșirilor. Înmoaie excelent și calmează pielea, are o acțiune regeneratoare. Înlătura uscăciunea și exfolierea.

Pastă de dinți „ Primul dințișor” cu aloe vera

Asigura o îngrijire delicată a dinților de lapte și a gingiilor în perioada apariției dinților. Extractul de aloe vera ajută la protejarea gingiilor împotriva inflamatiilor. Are formulă moale de curățare și nu afectează smalțul. Este inofensivă la înghițire. Nu conține fluor, laurilsulfat de sodiu.

Burete mănușă pentru baia copilului

Buretele de tip mănușă pentru copii este realizat din fibre naturale de bambus. Este creată special pentru spălarea pielii fine a copilului.

Achiziționare produse cosmetice pentru copii Expert Pharma Baby

Dacă doriți să cumpărați produse cosmetice pentru copii din gama Expert Pharma Baby de la Faberlic este necesar un cont Faberlic. Completați formularul de înscriere faberlic pe acest site. După primirea sms-urilor cu datele de logare activați contul Faberlic. După activarea contului puteți plasa comenzi din cabinetul personal din magazinul online Faberlic.

inscriere Faberlic Romania

Păstrați îngrijirea delicată a pielii copilului cu produsele cosmetice pentru copii din linia Expert Pharma Baby.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply