Descoperă următorul catalog Faberlic România cu numărul 18

Descoperă următorul catalog Faberlic România cu numărul 18. Noul catalog Faberlic în limba română pentru campania 18. Un catalog Faberlic România ce conține ca de obicei noutăți, promoții și cadouri. Se apropie sărbătorile de iarnă așa că răsfoiește catalogul pe această pagină și alege cadourile pentru cei dragi.

Promotii catalog Faberlic România 18

La fel ca și celelalte cataloage și acest catalog Faberlic conține promoții. Promoțiile acestui catalog sunt numeroase. Aceste promoții constau în: Seturi de produse în ambalaje pentru cadouri la prețuri speciale, acestea sunt valabile în limita stocului disponibil. Ca de obicei veți găsi la anumite pagini produse la prețuri reduse dacă achiziționați produse din catalog în valoare minimă de 23.99 lei.

Promotii în acest catalog vom mai găsi la parfumuri, acestea sunt reduse cu 45% chiar 50%, produsele pentru bărbați „8 element sport „ reduse 50%, oricare 2 produse din gama Lancelot la preț special. Reduceri de preț la cremele pentru picioare din gama Expert Pharma, reduceri la șampoanele din gama Expert Pharma, la pasta de dinți Storie D’amore, etc.

Noutati catalog Faberlic campania 18

O primă noutate în acest catalog Faberlic România cu număr 18 este colecția de haine și accesorii pentru femei „Faberlic by Valentin Yudashkin”. Apă de parfum „Faberlic by Valentin Yudashkin” pentru bărbați, apă de parfum „Beau Monde” pentru bărbați, apă de parfum „Beau Monde” pentru femei. În gama Zima noutate crema ultranutritiva pentru față, mâini și corp.

Tot în gama Zima figurine de săpun. Alte două noi parfumuri: Pont d’or și Platinum. Un alt produs nou este vopseaua de păr crema, rezistente, cu aminoacizi din proteină de mătase. Veți mai găsi noutăți și în secțiunea pentru copii, în secțiunea de produse pentru îngrijirea ocuintei, etc. Răsfoiți catalogul online pe această pentru a descoperi toate noutatile.

 

Cadouri catalog Faberlic 18

 

Deveniti parte a echipei Faberlic România în perioada 27 noiembrie – 10 decembrie 2017și veți primi cadouri. Completați formularul de înscriere Faberlic pe acest site, în aproximativ 48 de ore veți primi un sms cu user și parolă și un sms cu un cod de activare pentru contul Faberlic România.

inscriere Faberlic Romania

După înscriere și activare cont, comandați produse Faberlic în valoare minimă de 119.99 lei(conform prețurilor de catalog) în perioada 27 noiembrie – 10 decembrie 2017 și veți primi un cadou la alegere, în perioada următoarei campanii Faberlic, comândând produse din catalogul 19.
Cadoul: Clutch –ul elegant, creația stilistului Valentin Yudashkin și rujul mat „ Prima Doamna”, Secret Story.

cadouri catalog Faberlic

Catalog online Faberlic în limba romana

Mai jos puteți vizualiza catalogul online Faberlic în limba română. Pentru vizualizare folosiți săgețile stânga- dreapta. Alegeți produsele favorite și notați codurile pentru a le putea adaugă în comanda.

Catalog Faberlic România în format video

Catalogul Faberlic în format video îl puteți vizualiza că pe un film.Puteți derula înainte- înapoi. Puteți pune stop la pagină dorită cu produsele Faberlic Favorite.

Descoperă noutățile și promoțiile din următorul catalog Faberlic. Un catalog Faberlic România cu noutăți și promoții din care puteți alege cadourile pentru cei dragi pentru sarbatorlie de iarnă.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply