Faberlic Romania catalog campania 17

Faberlic Romania catalog campania 17. Un nou catalog Faberlic in limba romana. Urmatorul catalog Faberlic Romania valabil din 06 noiembrie pana pe 26 noiembrie. Un catalog Faberlic valabil doar in campania 17. Noutati si promotii va asteapta si in acest catalog 17.

Noutati catalog Faberlic

In acest catalog cu numar 17 veti gasi noutati ca in fiecare catalog Faberlic. In sectiunea imbracaminte veti gasi o colectie noua de haine si accesorii pentru femei. Colectie by Valentin Yudaskin.

Valentin Yudaskin este un creator de renume mondial. Articolele acestui creator se deosebesc printr-o eleganta de lux, oferindu-le hainelor, accesoriilor si parfumurilor, un rafinament deosebit. Veti gasi haine si accesorii pentru doamne, dar si rochite pentru micile printese.


La pagina 35 gasiti Apa de parfum „Faberlic by Valentin Yudaskin”. Este un parfum in exclusivitate pentru Faberlic, creat de parfumierul de renume mondial Bertrand Duchaufour. Acest parfum este un adevarat imn al barbatului energic si puternic, care este mereu in centrul atentiei si in pas cu moda. La pagina 37 Apa de parfum Faberlic by Valentin yudaskin Rose pentru femei si Apa de parfum Faberlic by Valentin Yudaskin Gold pentru femei.

Parfumurile Faberlic by valentin Yudaskin sunt produse premiate la ceremonia de decernare a premiilor „Drepturile consumatorilor si calitatea de deservire”. Au fost nominalizate la categoria „Marfuri de uz social”. Sunt produsele preferate ale consumatorilor in categoria „Parfumuri”.
In acest catalog se mai gasesc ca si noutati obiecte pentru sarbatorile de iarna: globuri si obiecte pentru impodobirea bradului de craciun, calendare pentru noul an, forme pentru prajituri cu diferite forme destinate sarbatorilor.

In gama Platinum noutate setul cadou Platinum. Setul este in ambalaj pentru cadouri. Acest set Platinum contine: Crema lifting pentru pielea din jurul ochilor, crema regeneranta de zi si crema regeneranta de noapte. O alta noutate in gama Platinum este setul: ser plus crema pentru gat si decolteu.

Pentru a descoperi toate noutatile acestui catalog Faberlic il puteti rasfoi mai jos in aceasta pagina. Daca va inscrieti in echipa Faberlic beneficiati de reduceri la produse, cadouri si bonusuri.

Cadou in catalog Faberlic campania 17

Daca va inscrieti in echipa Faberlic Romania si iti activezi contul Faberlic poti primi un cadou. In urma inscrierii, activarii contului trebuie sa comandati produse Faberlic in valoare de 119.99 lei (pret de catalog). Daca faceti o comanda in perioada 6-26 noiembrie 2017 primiti un cadou la alegere, in perioada urmatoarei campanii. Pentru a primii cadoul este necesar sa comandati produse din catalogul 18.

Cadoul Dvs. Este unul din cele trei parfumuri „Faberlic by Valentin Yudaskin”. Parfumul pentru barbati, sau unul din parfumurile pentru dama, Rose sau Gold.

inscriere Faberlic Romania

Catalog Faberlic online

Pentru a descoperi noutatile si promotiile campaniei 17 vizualizati catalogul Faberlic online. Mai nos aveti catalogul 17. Pentru vizualizare folositi sagetile stanga, dreapta. Se poate vizualiza de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet.

Catalog Faberlic in format video

Catalogul Faberlic in limba romana poate fi vizualizat si in format video. Dati play si rulati clipul video cu catalogul. Puteti pune stop pe pagina dorita, dar si derula rapid inainte sau inapoi. Catalogul Faberlic 17 in format video poate fi vizualizat de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Un nou catalog Faberlic in limba romana. Noul catalog Faberlic Romania poate fi vizualizat pagina cu pagina sau in format video.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply