Cash Back Faberlic

Din luna septembrie 2018 (3 septembrie) compania introduce sistemu cash back Faberlic. Un sistem nou de recompensare. Începând cu 3 septembrie 2018 noul plan de recompensare se aplică atât consultanților cât și clienților. Modificarea planului de markrting se bazează pe principiul recompensei în bani. Noul plan de recompense Faberlic România are la baza sistemul cash back. Mai exact, discounturile care existau până în luna septembrie se înlocuiesc cu sistemul cash back (bani înapoi). Plasați o comandă, iar în comanda următoare primiți bani înapoi din suma cheltuită în prima comandă. Tot din luna septembrie, campania 13 -2018, dispare taxa de ambalare (care era de 2.5% din valoarea comenzii). În principu este vorba tot de reduceri, dar de această dată este vorba de cash back. Prețul de catalog va fi prețul de facturare și la suma totală a comenzii se va aplica cash back-ul.

Recompensare cash back Faberlic

O primă comandă de minim 80 de lei este recompensată cu un cash back de 15%. Dacă în campania de înscriere plasați o comandă de 100 de lei și o achitați, pentru comanda următoare aveți în cont 15 lei. Totul începe în prima comandă unde prețul de catalog va fi și prețul de facturare, la această comandă veți primi cash back de 15%, bani ce vor fi regășiți în cont imediat ce achitați comanda.
Dacă faceți o nouă comandă de 100 de lei, folosind și cei 15 lei, veți avea un cash back de 20%. Adică, veți plăti 85 de lei și pentru următoarea comandă veți avea un cash back de 20 de lei (cash back de 20%). După 6 comenzi consecutive de minim 80 de lei veți avea un cash back de 26%. Acest cash back se va menține dacă faceți în continuare comenzi de minim 80 de lei.
Cash back-ul sau banii înapoi rămân în cont timp de 6 luni de la ultima comandă. Astfel, timp de 6 luni în orice altă campanie următoare dacă veți face o comandă puteți folosi cash back-ul.
Prețul de catalog este cel de facturare. Din acest preț se scade însă cash back-ul obținut în comenzile următoare. Dacă nu faceți decât o comandă, cash back-ul se păstrează în cont timp de 6 luni și în această perioadă îl puteți utiliza pentru orice comandă.

Ce aduce noul plan de marketing Faberlic

Dispare reducerea de 20% de care beneficia toată lumea la prima comandă de 80 de lei. Acest discount este înlocuit de cash back.
Apare posibilitatea de ajunge consultant VIP cu 26% discount după comenzi multiple de 50 de puncte. Această în paralalel cu condiția de comandă de 100 de puncte. Spre exemplu, dacă faceți prima comandă aveți un discount cash back de 15%. Dacă faceți o a doua comandă de 50 de puncte beneficiați de cash back de 20%. Iar la a patra comandă consecutivă de 50 de puncte veți beneficia de statul de client VIP și veți avea un cash back maxim de 26%. În concluzie, dispare discountul de 20%, dar apare discountul bani înapoi “cash back” cu trei niveluri: 15%, 20% și 26%. După 6 comenzi consecutive de minim 80 de lei veți beneficia e cash back de 26%.

Utilizare cash back Faberlic

Banii obținuți în cabinetul personal prin sistemul cash back sunt disponibili timp de 6 luni.
Acest cash back Faberlic poate fi utilizat doar în comenzi de minim 80 de lei.
Dacă plasați o comandă și achitați cu cardul, cash back-ul apare în cont în aceiași zi. Cash back-ul poate fi utilizat imediat ce apare în cont pentru o nouă comandă.
Cu ajutorul cash back-ului puteți achita până la 65% din valoarea unei comenzi. De exemplu, dacă acumulați un cash back de 100 de lei și plasați o comandă de 100 de lei, veți achita din cash back 65 de lei, iar restul de 35 de lei rămâne de plată. Diferența de 35 de lei din cash back rămâne în contul Dvs pentru o comandă viitoare.
Pentru a folosi cash back-ul integral va trebui să plasați o comandă mai mare. Adică la un cash back de 100 de lei va trebui să plasați o comandă de aproximativ 150 de lei.
Cash back-ul nu poate fi utilizat pe taxa de transport. Sumele acumulate prin cash back pot fi utilizate strict pe produsele comandate.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply