Faberlic – gama BB girl- Produse cosmetice pentru fetițe

BB girl, o gama de produse dedicată în oferta Faberlic micilor fashioniste. Aceste produse cosmetice pentru fetițe de la Faberlic pot fi cumpărate și din România. Linia de produse cosmetice pentru fetițe BB girl include șampon balsam pentru păr „ Pisica zmeură”, spray pentru pieptănarea ușoară a părului „ Pisica Zmeură”, spray pentru par cu sclipici „ Pisica Mango”, gel de duș și spumant de baie „Pisica Mango”, săpun lichid pentru copii, cremă balsam regenerant „ Pisica Mentă”, balsam protector pentru buze, parfum solid pentru copii, spray aromat pentru corp cu sclipici „Apă fermecată”, lip gloss Lollipop, glaze pentru unghii, luciu de buze……

Aceste produse cosmetice pentru fetițe sunt ambalate în recipiente cu desene animate. Totul pentru încântarea fetițelor, pentru a face aceste produse cosmetice de calitate cât mai atractive.

Produse cosmetice pentru fetițe BB girl

Șampon – balsam pentru păr Pisica Zmeură

Acest produs va transformă băița copilului într-o distracție. Formula șamponului este delicată și nu usucă pielea capului. Oferă pieptănare ușoară.

produse cosmetice pentru fetițe

Spray pentru pieptănarea ușoară a părului „ Pisica zmeură” și „ Pisica Mango”

Spray-ul va ajută micuțele prințese să-și îngrijească părul cu plăcere. Înfășoară părul cu un voal strălucitor și lasă un parfum dulce. Puteți alege între două arome diferite, mango și zmeură.

Gel de duș și spumant de baie „Pisica Mango”

Produsul transformă îmbăierea copilului dumneavoastră într-o activitate veselă. Formula delicată nu irită pielea copilului. Aromă intensă de fructe tropicale stăruieste copilului emoții pozitive, transformând îmbăierea în distracția zilnică preferată.

Săpun lichid „Pisica Zmeură”

Acum diminețile micilor prințese sunt de două ori mai plăcute, căci acestea încep cu Pisica Zmeură. Săpunul blând face pielea netedă, iar aromă minunată de zmeură transferă micuța doamnă în lumea viselor roz.

Face pielea netedă și moale. Are o aromă minunată de zmeură. Esență hipoalergica și coloranți alimentari.

Cremă balsam regenerant pentru buze „Pisica Mentă”

Coloratul și elegantul Cat Mint este nu numai un balsam de buze, dar și un bun prieten de joacă pentru copii.

Hrănește și restabilește pielea delicată a buzelor. Balsamul este sigur, conține numai uleiuri naturale și vitamine. Gurmandele vor fi încântate de gustul, delicios al dulciurilor sale preferate.

Balsam protector pentru buze „Pisicul Portocală”

produse cosmetice pentru fetițe

Veselul Cat Orange protejează pielea buzelor de factorii nocivi ai mediului. Balsamul conține numai uleiuri naturale și vitamine. Aroma delicioasă de portocale i-ar plăcea sigur copilului Dumneavostră.

Parfum solid pentru fetițe

La fel cum are mama, dar mai bun! Parfumul solid pentru fetițe din gama de produse cosmetice pentru fetițe BB girl este executat în formă de inimioară. Aromă minunată ridică dispoziția întregii familii. Setul conține și un șnur: parfumurl preferat poate fi purtat și sub formă de pandantiv. Puteți alege între cele două arome: Zmeură și Mango.

Spray aromat pentru corp, cu sclipici, pentru copii „Apa fermecată”

Este potrivit pentru copii de peste 3 ani. Formulă cu strălucire. Are compoziție strălucitoare. Aromă suculentă de măr verde.

Lip Gloss Lollipop

Fetele doresc să fie ca mama și este important că mamele să facă jocurile de machiaj cât mai sigure. Acum este posibil, pentru că fetița Dvs. va avea luciu de buze Candy. Acest produs este sigur, conține numai uleiuri naturale și vitamine. Aroma dulciurilor preferate crează o dispoziție de copilărie lipsită de griji. Luciul este incolor, delicat pentru pielea buzelor.

Lac de unghii „Glazură”

Pentru experimente îndrăznețe, colecția pentru fetițe BB girl oferă unghii „Glaze”. Lacul se usucă rapid, iar dacă se dorește se spală ușor cu apă curată. Baza de apă este sigură și inodoră, nu deteriorează unghiile copilului și permite micuței să se joace cât de mult îi place.

Culorile strălucitoare ale neonului dau pe deplin jocul crativitatii copiilor și amintesc de bomboanele acoperite cu glazură.

Achiziționare produse cosmetice pentru fetițe BB girl

inscriere Faberlic Romania

Dacă doriți să achiziționați aceste produse cosmetice pentru fetițe este necesar un cont Faberlic. Completați formularul de înscriere pe acest site și activați contul Faberlic. După activarea contului Faberlic puteți plasa comenzi din cabinetul personal.

BB girl produse cosmetice pentru fetițe, pentru micile prințese din viața noastră.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply