Produse Faberlic Beauty Cafe

Linia de produse Faberlic Beauty Cafe. Parfumuri, săpun, deodorant –spray, gel de duș, balsam de buze, aceste produse fac parte din linia de produse Faberlic Beauty Cafe. Produsele Faberlic sunt rezultatul cecetărilor în propriile laboratoare de la Moscova. Aceste produse Faberlic Beauty Cafe încânta prin calitate, arome de desert la prețuri speciale. Toate aceste produse Faberlic Beauty Cafe pot fi cumpărate la prețuri speciale în această perioadă. În acest articol vă prezentăm aceste produse Faberlic Beauty Cafe. Delicatesele parfumate pentru corp sunt un adevărat răsfăț. Aceste produse Faberlic Beauty Cafe  îți permit să îți începi ziua savurând deserturile preferate care nu dăunează siluetei.

Toate produsele Faberlic pot fi cumpărate în România doar din magazinul online. Fiecare client Faberlic beneficiază de reduceri începând cu 20% din prețul afișat în catalog. Pentru a lansa comenzi Faberlic este necesară înscriere Faberlic și apoi activarea contului Faberlic.

Produse Faberlic Beauty Cafe

Apă de parfum pentru femei Beuty Cafe Caprice – Creat special pentru compania Faberlic de parfumierul

produse Faberlic Beauty Cafe

Pierre Guerot.

Parfumul neliniștit te îmbie într-o aventură romantică cu rendez-vous-uri tainice și întâlniri fierbinți. Notele fine de Gardenia și iasomie, cu accente irepetabile de nectar de piersici și de fructe de pădure. Nota caldă de bază din santal, vanilie și ambră nu lasă pe nimeni rece.

Note de vârf – mandarină, nectar de piersici, fructe de pădure

Note de mijloc – Gardenia, iasomie

Note de bază – santal, vanilie, ambră, mosc.

Apă de parfum pentru femei Beauty Cafe – Elegant și fin, atrage privirile spre ține și face în așa fel încât să se uite timp îndelungat după ține. Prospetele note inițiale de litchii, portocale, flori de tei trec subtil la notele de mijloc floral-condimentate alcătuite din garoafe, bujori, ylang-ylang și frezii. La acestea se adaugă notele finale din iris, mușchi de stejar, boabe de tonka și ambră.

  1. Note de vârf – mandarină, boboci de trandafir, litchii, flori de tei, portocale, mere.
  2. Note de mijloc – trandafir, iasomie, rădăcină de toporasi, ylang-ylang, frezie, cuișoare, bujor.
  3. Note de bază – boabe de tonka, mosc alb, iris, ambră, mușchi de stejar.

 

Gel de duș parfumat Beauty Cafe – continuă linia parfumată și prelungește acțiunea parfumului Dvs. preferat. Gelul curăță delicat și nu usucă pielea.

Deodorant-spray parfumat – Parfum floral sub formă de pudră. Un parfum intens și de lungă durată. Catifeleaza și calmează pielea delicată. Se absoarbe rapid.

Noteele de top – litchii, flori de tei, portocală, combinate delicat cu arome picante de garoafă, bujor, ylang-ylang și frezii. Acordul floral este completat de note florale de iris, mușchi de stejar, boabe de tonka și chihlimbar.

Produse Faberlic Beauty Cafe -“Delicatese de vanilie”

produse Faberlic Beauty Cafe

Balsam de buze „Delicatese de vanilie” – un balsam delicat, hrănește și protejează buzele, dă instantaneu un sentiment de confort. Îngrijirea buzelor devine o adevărată plăcere.

Cremă –ulei de corp – aroma de vanilie conferă pielii o delicatețe și finețe aparte. Formula ei nutritivă inmoaie pielea, îi redă un aspect neted mătăsos. Crema se absorbe rapid fără a lasă o senzație de lipicios.

Cremă pentru mâini – hidratează perfect și înmoaie pielea făcând-o mai netedă și mai frumoasă. Un miros atrăgător de vanilie vă oferă o stare minunată toată ziua. Are textură ușoară și nu la să un strat lipicios.

Săpun- cremă pentru mâini – Curăță delicat pielea și învăluie cu un parfum magic de vanilie. Formula delicată protejează împotriva uscăciunii. Potrivit pentru întreaga familie.

Săpun delicat „Delicatese de Vanilie” – curăță delicat pielea, oferindu-i un parfum subtil de vanilie. Bucurați-vă de desertul preferat, fără nici un risc pentru talie.

Gel de duș cremă cu aromă de vanilie dulce – Oferă o spumă perfectă, transformându-se într-un cocktail aromat de vanilie. Spuma parfumată ușoară curăță și îngrijește în mod eficient pielea. Parfumul delicat al vaniliei te însoțește pe tot parcursul zilei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply