Înscriere Faberlic

Înscriere Faberlic România pentru clienţi şi consultanţi. După înscriere Faberlic este necesar să vă activaţi contul. Utilizaţi o adresă de email funcţională pentru a vă putea activa contul. Înscriere Faberlic România: complet gratuită şi fără obligaţii. Pentru a primi catalogul gratuit şi a face comenzi după înregistrare este necesar să vă activaţi contul. Pe telefonul mobil şi pe email veţi primi informaţii pentru activarea contului. Nu puteţi face comenzi, nu primiţi catalogul dacă nu vă activaţi contul. Dacă nu doriţi să vă activaţi contul nu completaţi formularul. Puteţi consulta catalogul Faberlic pe acest site, în format online.

Nu completaţi formularul de înscriere Faberlic fără adresă de email funcţională şi număr corect de telefon mobil.

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, apartament, cod poştal:

Prin confirmarea completării formularului confirmaţi acceptarea termenilor Faberlic şi a politicilor de livrare şi retur Faberlic precum si confirmarea Regulamentului privind protectia datelor personale.


Înscriere Faberlic România

După ce completaţi corect formularul de înregistrare în aproximativ 12 ore veţi primi două SMS-uri pe telefonul mobil. După ce primiţi cele două mesaje consultaţi adresa de email folosită la înregistrare. Pe adresa de email veţi primi mesaje pentru a vă putea activa cu uşurinţă contul Faberlic România. Înscrierea cât şi activarea contului sunt absolut gratuite. Nu aveţi absolut nicio obligaţie, totul este absolut gratuit.

Catalogul gratuit Faberlic în limba română vă este trimis după activarea contului de consultant. catalogul nu este trimis de firmă! Nu este oferit gratuit de Faberlic. Catalogul Faberlic este cumpărat de consultantul la care v-aţi înscris. Este expediat pe timpul şi cheltuiala consultantului. Din acest motiv este necesar să vă activaţi contul în magazinul online Faberlic România. Catalogul gratuit Faberlic îl primiţi într-un termen de timp ce depinde în primul rând de Poşta Română. Catalogul este cumpărat de mentor şi vine din Letonia. Apoi mentorul îl timbrează şi îl expediează prin poşta. Catalogul gratuit poate ajunge în 5 zile sau în 14 zile după activarea contului. Expedierea depinde exclusiv de poştă. Mentorul se asigură că vă trimite în timp util catalogul dar expedierea depinde de Poşta Română.