Faberlic Romania – linia de produse Oxiology

Faberlic Romania gama de produse Oxiology. Faberlic aduce in Romania gama de produse pe baza de oxigen. La implinirea a 20 de ani de existenta Faberlic aduce cea de- a patra generatie de cosmetica cu oxigen. In catalogul Faberlic aniversar veti gasi mai multe programe cosmetice pe baza de oxigen.
Dupa inscriere si dupa activarea contului Faberlic aveti acces la noile cosmetice pe baza de oxigen. Dupa ce obtineti un cont Faberlic puteti consulta in zona cosmeticelor produsele din gama Oxiology. Puteti consulta produsele cosmetice cu oxigen si in catalogul Faberlic Romania online pe acest site.

Faberlic Romania – produse Oxiology

Faberlic este producatorul numarul 1 in lume al cosmeticelor cu oxigen. Aceasta gama de produse de la Faberlic include: creme pentru ingrijirea pielii, corpului, ingrijirea parului, produse cosmetice, parfumuri pentru femei si pentru barbati.
Oamenii de stiinta rusi au fost primii din lume care au propus folosirea de perfluorocarbura, compusi absolut inerti capabili de dizolva oxigenul, ca un mijloc de a transporta oxigen la nivelul pielii.

 

inscriere Faberlic Romania

Cosmeticele cu oxigen

Pe parcursul a 20 de ani, Laboratorul Faberlic a perfectionat aceasta formula, imbogatind-o cu noi ingrediente active.
In aceasta gama de cosmetice cu oxigen veti descoperi: Linia Echilibrul oxigenului, Linia Hranire cu oxigen, Oxigenul legendar, Stralucire cu oxigen, Respiratie cu oxigen. 2017 este anul aparitiei celei de-a patra generatie de cosmetica cu oxigen. Descoperiti linia Oxiology!

Despre cosmetice pe baza de oxigen

Svetlana Zutkova, doctor in medicina, specialista in dermatologie:
Practic cosmetologia(stiinta cosmeticii) de peste 15 ani. Sunt onorata sa lucrez cu Faberlic. una dintre firmele cosmetice de frunte din lume. Cosmeticele pe baza de oxigende la Faberlic sunt unicein acest moment. Aceste produse Faberlic competitie… Nu au concurentanici in Rusia dar nici in intreaga lume.
Faberlic ofera produse cosmetice cu o gama larga de aplicatii. Pentru mine, ca medic, este important ca produsele Faberlic sunt testate clinic… Si clientii sunt informati in mod etic despre siguranta acestor produse [cosmetice pe baza de oxigen].

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply