Faberlic Romania – Catalog C16

Faberlic Romania catalog campania 16. Urmatorul catalog Faberlic valabil 23 octombrie – 05 noiembrie. O noua brosura Faberlic in limba romana ce cuprinde noi oferte dar si promotiile campaniei 16.
Promotiile din acest nou catalog si preturile produselor cuprinse in aceasta brosura sunt valabile strict pentru perioada campaniei. Pana la inceperea urmatoarei campanii Faberlic utilizati catalogul in curs. Puteti vizualiza catalogul Faberlic in curs pe acest site.

Noutati Campania 16

In urmatorul catalog Faberlic Romania, catalog cu numar 16, veti gasi noutati si promotii ca in fiecare brosura Faberlic. In sectiunea imbracaminte noutate este Colectia noua ” Weekend de iarna”. Modelele de haine moderne si confortabile, din noua colectie, sunt tot ceea ce aveti nevoie pentru a savura momente unice, la sfarsitul unei saptamani. O alta noutate Colectia ” Poveste de iarna”: caciula cu ornament, manusi cu ornament si fular cu paiete.

La paginile 28 si 29 veti gasi produsele Zima cu un nou design. Produsele Zima le gasiti si in catalogul 15. Pentru a fi pregatita de anotimpul rece alege produsele Zima. Seria Zima este creata special pentru ingrijirea pielii in perioada rece a anului. Pentru ingrijirea de baza a pielii in perioada de toamna- iarna, alege cremele cu formula speciala Velvet Wear. Formula Velvet Wear este creata in laboratorul Faberlic special pentru sezonul rece.

Alte noutati ale catalogului: rimelul pentru volum “Favorit”, datorita pigmentilor magnetici din componenta rimelului, textura se lipeste de gene, facandu- le lungi si dense, 2 in 1( finish pudra si ser de ingrijire multiactiv), fond de ten 2 in 1 (baza de machiaj si fond de ten), ruj semi- mat “Anotimpul de catifea” – uleiurile nutritive din componenta sa, hidrateaza si protejeaza pielea buzelor, fard lichid de pleoape”Tete – a- tete”. Consultati catalogul faberlic numarul 16 in josul paginii pentru a descoperii toate produsele noi din aceasta campanie.

Catalog Online Faberlic

Mai jos aveti catalogul faberlic in limba romana in format online. Brosura virtuala este identica cu catalogul tiparit. Acest catalog se poate rasfoi dand click pe sagetile laterale. Deasemenea mai puteti rasfoi catalogul si pe tot ecranul.

Inscriere Faberlic Romania

Pentru inscriere Faberlic utilizati formularul de pe acest site. Dupa completarea formularului veti primi in maxim 48 de ore sms -ul cu user si parola, dar si sms – ul cu codul pentru confirmarea contului Faberlic. Va asteptam in echipa Faberlic Romania.

inscriere Faberlic Romania

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply